• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.460
52.099
598
Herkese selmalar ☺

Kızlar adetin 3.günü olan hormon tahlilini verdim
Şimdi baktım çıkmış
Burada eminim ki tecrübesi olan çok kişi vardır sizce sonuçlarım nasıl çıkmış ?

Şimdiden teşekkür ederim 🤗

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-19-22-28-47-1.webp
    Screenshot_2020-02-19-22-28-47-1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 371
  • Screenshot_2020-02-19-22-28-40-1.webp
    Screenshot_2020-02-19-22-28-40-1.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 381
Bilgim yok ama sorun var. Bu test 2.gün yapılmaz mı. Sadece 3.gün mü yapılıyor

Bence gayet güzel benim lh fsh den iki katı yüksek çıkmıştı pcodan şüphelendi doktor ama kistim filan yoktu ama ilk denemede hamile kaldım benim değerim yüksek olduğu halde. Sadece tsh çok az yukarda gebelik düşünenler 2.5 altı olması gerekiyor o konudada tecrübeliyim 5 senelik tiroid hastasiyim ayrıca haşimatom ve nodülümde var ama hamile kaldığında değerim 2ydi ilaçlarımı düzenli kullandığım için

Sadece troid 2.5 altı olması lazım canım. Benimde öyleydi 4.27ydi doktorum ilaç başlattı şuanda 2.81e düştü 1 ayda. Kafaya takılacak bişey değil😊

Bence gayet güzel benim lh fsh den iki katı yüksek çıkmıştı pcodan şüphelendi doktor ama kistim filan yoktu ama ilk denemede hamile kaldım benim değerim yüksek olduğu halde. Sadece tsh çok az yukarda gebelik düşünenler 2.5 altı olması gerekiyor o konudada tecrübeliyim 5 senelik tiroid hastasiyim ayrıca haşimatom ve nodülümde var ama hamile kaldığında değerim 2ydi ilaçlarımı düzenli kullandığım için

Anladım canım çoook teşekkür ederim🤗 troid neden yüksek çıkar acaba yediklerimizle falan alakalı mıdır 🤔

Anladım canım çoook teşekkür ederim🤗 troid neden yüksek çıkar acaba yediklerimizle falan alakalı mıdır 🤔
Tamamen vücutla alakalı bir durum yediklerimizinpek bir etkisi yok metabolizma yavaşlıyor tiroid bezi az hormon salgılıyor o yüzden. Ben daha 16 yaşımdaydım bu hastalıkla karşılaştığımda dediler ömür boyu hap içeceksin ve 5 senedir içiyorum benimki çok yüksekti 57ydi öğrendiğimizde senin değerin ufak dozlarla düzelip hapı bırakabilecegin bir değer gibi duruyor

Sonuclarin gayet iyi.
Insallah hayirli zamanda alirsin haberini..
Bu arada adetin 3.gunu de 2.gunu de veriliyor.

Tamamen vücutla alakalı bir durum yediklerimizinpek bir etkisi yok metabolizma yavaşlıyor tiroid bezi az hormon salgılıyor o yüzden. Ben daha 16 yaşımdaydım bu hastalıkla karşılaştığımda dediler ömür boyu hap içeceksin ve 5 senedir içiyorum benimki çok yüksekti 57ydi öğrendiğimizde senin değerin ufak dozlarla düzelip hapı bırakabilecegin bir değer gibi duruyor

Canımm çok sağol valla rahatladım yaa 😊
Rabbim evladını hayırla kucağına almayı nasip etsin 🤗

Back
X