Adetin 3. Günü hormon tahlili yaptıran arkadaşlar okurmusunuz..

MY.ANGEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
78
1
Arkadaşlar yarın adetimin 3. günü hormon tahlili yaptıracağım daha önce hiç yaptırmadığım ve duymadığım için tam olarak neler yapıldığını bilmiyorum.
Eğer yaptırdıysanız bana nasıl yapıldığını yazarmısınız lütfen, alttan mı muayene ediliyor neler yapılıyor tam olarak birde ücreti çok pahalı mı, bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Yaptırmam gereken tahliller Estradiol, FSH, LH, Prolakti, TSH

Canım alttan muayene falan yok, aç karna gideceksin ve kan alacaklar senden tahlil için. Tahliller hastanesine göre değişiyor, nerde yaptıracaksın?

bende birsonraki adetimin 3.günü gideceğim canım tahlile.(tabi insallah adet görmem de hamileyimdir)
biraz pahalı olduğunu biliyorum ama zaten eğer sigortalıysan özel hastanede devlet %15ini falan karsılıyor.Mesela ben sorduğumda 50 ytl idi her test.5 tanesi 250 ediyor bende en fazla 35-40 öderim sanırım.

canım ultrason cekerler ac karnına kan tahlıllerını alılar sonuclara gre degerlendırırler.yalnız evlıysen alttan usg cekebılırler cektırmek ıstemessen sole karından baksınlar yumurtalıklarda kıst olup olmadıgına bakıyolar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…