Adetin 3.günü alttan muayene.YARDIM LÜTFEN

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Kızlar bugün adetimin 3.günü.Doktor alttan ultrasonla baktı.Kan verdim hormonlarıma bakıcak ama alttan neden baktığını pek anlamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Kızlar bugün adetimin 3.günü.Doktor alttan ultrasonla baktı.Kan verdim hormonlarıma bakıcak ama alttan neden baktığını pek anlamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Merhabalar rahim ve yumurtaliklarin doktorlar açısından en kesin sonuç veren zaman dilimi ve hormonlar açısından da bu böyle adetin 2 ve 3. günleridir . çünkü adetle rahim temizlendigi için gerçek sonuç çıkıyor bazı kist rahim kalınlığı falan adetle temizleniyor

Merhabalar rahim ve yumurtaliklarin doktorlar açısından en kesin sonuç veren zaman dilimi ve hormonlar açısından da bu böyle adetin 2 ve 3. günleridir . çünkü adetle rahim temizlendigi için gerçek sonuç çıkıyor bazı kist rahim kalınlığı falan adetle temizleniyor
Cevap verdiğin teşekkürler

Kizlar doktor banada dedi adetin 3. Gunu gel muane edicem dedi ama neden oyle birsey dedi anlamadim.nolur yardimci olun bana

Adetin 2. 3. günleri rahim ve yumurtalıkların en iyi göründüğü zamanlar, ilaç başlanması lazım ise genelde bu günler başlanıyor.

Ayrıca rahim kalınlığını falan ölçüyor yumurtaların mm ölçüyor

Back