Adetin 21.günü yapılan lucrinden sonra ne zaman adet oldunuz

Anneolmayolundayim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
693
472
31
Dondurulmuş emb transferi olacağım. Haziran 18 de yani adetimin 21.günü iğneyi oldum. Normalde adet olmam lazım günüm geçti adet olunca transfer hazırlıklarına başlamamız gerekiyordu. Sizler ne zaman adet oldunuz

Oyyy bekliycem daha demek ki , 10 gün oldu 🥲 teşekkürler cevap için🌼
Dondurulmuş emb transferi olacağım. Haziran 18 de yani adetimin 21.günü iğneyi oldum. Normalde adet olmam lazım günüm geçti adet olunca transfer hazırlıklarına başlamamız gerekiyordu. Sizler ne zaman adet oldunuz
Merhaba, bende bugun Lucrin depot 3.75 mg vuruldum. Siz ne zaman adet oldunuz ve sonucunuz ne acaba

Lucrinden sonra ilk değil ikinci adetinizi nezaman olmuşsunuz acaba 2 ay oldu olmadim normalmi
Lucrin 3.75 olandan mı oldunuz? 2 ay geciktirmesi garip geldi. Bana aynı zamanda adet söktürü kullandırdılar. Bir de normal adet sürem gelip geçince adaçayı içmeye başladım adet söksün diye. Bir işe yaradı mı bilmiyorum :)

Lucrin 3.75 olandan mı oldunuz? 2 ay geciktirmesi garip geldi. Bana aynı zamanda adet söktürü kullandırdılar. Bir de normal adet sürem gelip geçince adaçayı içmeye başladım adet söksün diye. Bir işe yaradı mı bilmiyorum :)
Evet lucrin 3.75 vuruldum ilk adetimi 10 gün sonrası oldum ikinci adeti asistana sordum normal gününüzde olursunuz dedi olmadım tarlusal içtim söksün diye yine olmadım 🤷‍♀️

X