Adetin 21. Günü hala yumurtlama yok hafif pcos var?

mavera12

Dualar Allah'a Emanet 🌻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
227
49
13
Geçen ay adetin 21. Günü pik görmüştüm daha geç yumurtlama gören var mııı çok moralim bozuldu

Ben de senin gibi hafif pcos rahatsızlığı olan biriyim . Yumurtlamam çok geç oluyordu, doktor bana combinol adında bir takviye kullanmamı , sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama geçmemi bir de mutlaka gebelik düşünüyorsam folik asit başlamamı söyledi ben 3 ay folicus kullandım . Şekeri hayatımdan çıkardım beyaz ekmeği tatlıları hamur işlerini . Her gün sabah kahvaltıda mutlaka iki yumurta yiyordum . Hareketsizdim evde egzersizler açıp yapmaya ara ara yürümeye başladım . Ve yaptığım o ay hamile kaldım . Yumurtlamam da ilk defa 14. Günde olmuştu . Şu an 7 haftalık hamileyim . Rabbim sana ve dileyen herkese nasip etsin . Demem o ki beslenme ile düzelebilir korkma sakın

Bu güzel yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım dediklerini yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…