adetin 2. veya 3.günü muayene?

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlaar kadın dogum doktoruna gıdıcem suan adetımın ıkıncı gunu alttan muayene edıyolarmı hormonlarıma baktırmak ıstıyorum

hormonlarına bakılacaksa bakmazlar canım.

Senin alabilecegin en saglam bilgi, doktorunu arayarak asistanina sorman. Daha net bilgi verirler.

Fakat beni daha once ozellikle adetin 2. gununde cagirmislardi, bazi hormon testleri adet zamaninda yapilmasi gerekiyor. O yuzden arayip sormanda fayda var. Hem alttan muayene etmisti, hem de kan tahlilleri yapilmisti. Umarim bu bilgi yardimci olmustur.

doktoru arayamam cunku ben dogudayım doktorun yanınd asekreter var oda bıglı vermıyr baska yerde olsa ararım ogrenırım alttan muayene yapılıp yapılmadıgınıda bılmıyorum hep zoele gıttım bakmıyolar kımseye devlete ılk defa gıdıcem. alttan muayenemı olur adetlıyken ya benım mıdem kaldırmazken bakalım gorucem ogleden sonra ben hazırlıklı gıdeyımde nolur nolmaz

kızlaar kadın dogum doktoruna gıdıcem suan adetımın ıkıncı gunu alttan muayene edıyolarmı hormonlarıma baktırmak ıstıyorum

eger doktorun senı mauyene etmıs ve adetının 2. veya 3. gunu gel hormon testı yapılacak dedıyse sadece test yapılacak buyuk ıhtımal,ama alttanda yapılabılır regl ıken muayene

oluyor ne yazıkkı ama cok gerek gorulurse bakılıyor zaten,ama ellerındekı aletle baktıklarından ne onların ne senın mıdenın kalkacagı durum olmuyor =))

muayene oldum ve karından bakıldı klomen dıaformın ve folbıole basladım bı srouyn yok kılo vermelısın deıd kalıcaksın dedı

Herhangi bir problem çıkmaması çok iyi, dediği gibi bi 10 kg. verirsen kendiliğinden düzelecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…