- 16 Ekim 2023
- 19
- 5
-
- Konu Sahibi Melisaaacrush
Serbest t4 iyi o zaman. Prolaktin için tekrar ilaç verir herhalde 22 de sınır sayılır 15 16 gibi olsa daha iyi olur. Doktora gösterdiniz mi değerleriniziSerbest t4 referans aralığı = 8.9 - 17.6 bu yazıyor birde proklatinim 45 di 22 düştü yine 32 oldu bu inişin çıkışın sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mı
Daha gitmedim randevu düşmüyor kolay kolaySerbest t4 iyi o zaman. Prolaktin için tekrar ilaç verir herhalde 22 de sınır sayılır 15 16 gibi olsa daha iyi olur. Doktora gösterdiniz mi değerlerinizi
Testosteron hafif düşük ama sorun teşkil eder mi bilmiyorum onunla ilgili pek bi bilgim yok
Aynı doktora göstereceksen tahlil için randevu almaya gerek yokDaha gitmedim randevu düşmüyor kolay kolay
Burda istiyorlar maalesefAynı doktora göstereceksen tahlil için randevu almaya gerek yok
Ne kadar saçma istemeleri. Zaten çok zor randevu alınıyor.Burda istiyorlar maalesef
Total testesteron referans aralığı : 0.083 - 0.350 KADIN: <100 - 750
Bende saçma buluyorum ama maalesef bakamayız diyorlarNe kadar saçma istemeleri. Zaten çok zor randevu alınıyor.
Referans aralığına göre düşük canım. Ama tedavi gerektirir mi nasıl olur bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı canım inşallah hayırlı vakitte hamile kalırızBende saçma buluyorum ama maalesef bakamayız diyorlar
İnşallah canım benimHakkında hayırlısı canım inşallah hayırlı vakitte hamile kalırız