adetin 17. günü 🙄

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
adetim bu ay gecikti. sonra simsiyah bir kanamayla basladi. son gunler azalacak derken artti.normalde 7 gun surer. 12. gun sali gunu ozel hastaneye gittim. bebegim oldugu icin eve yakin olan doktora gittim. dogum yaptigim doktora gitmedim. baya uzakta o.

doktor daha sikayetimi anlatir anlatmaz normal gibi konustu. ilk basta lekelenme olduysa normaldir lekelenmeleri adet baslangici saymayiz dedi. bende normal adet gibi başladığını rengini falan anlattim.
karindan muayene etti. spiral var sandi ultrasonda oyle birsey varmis. yok dedim taktirmadim. birsey yok temiz dedi. ne kist ne bisi herhangi birşey yok dedi. verecegim ilaclar hormon ilaci olacagi icin bebege gecer vermeyeyim devam ederse gel dedi.

doktor onemsemedigi icin bende onemsemedim. ha biter ha biter derken cunku bazen baya azaliyordu peceteyle idare ediyordum. dun bugundur baya baya yogun bir sekilde devam ediyor. bel agrisi ve kasik agrisiyla geliyor bu sefer .

acile gittik..kadin dogumu olan bir acile. giris bile yapilmadi..birsey yapamiyoruz acilde..durdurmak icinde birsey yapamiyoruz. yarin poliklinige gidin dediler :(

googledan falan baktim basima benzer seyler gelen var mi diye ama fazla sonuc bulamadim. benzer sey yasayan oldu mu.

son zamanlarda kaygi bozuklugu bas gostermeye basladi bende. kendimi kontrol edebiliyorum ama yine de bazen fazla kaygilaniyorum. yarina kadar merakimi gidereyim kaygimi azaktayim diye deneyimleri dinlemek istedim

Geciktiğinizde regl kanı içerde oksitlenir,bu yüzden siyah olarak gelir. (Diye biliyorum.) ama uzun sürdüyse başka bir doktora gidin derim.

Evet ben yaşadım. Ta mi tamına 26 gün adet oldum. Ha bugün bitti ha yarın derken tam 26 gün sürdü. Devlet hastanesine gittim doktor çok normal olabilir dedi kanamayı kesici bir ilaç verdi ilacı almama rağmen içmedim. Ertesi günü ozele gittim oradaki doktor da endiselenecek birşey yok dedi ve d.kontrol hapı verdi onu içtim ve düzeldim.

kanama yoğun olunca siyah gözüküyor bazen
benim de 2 aydır böyle uzun sürdü 15-16 gün falan. kullandıgım bir ilacın yan etkisi ve polikistik over.
ilaç kullandıysanız son zamanlarda onun etkisi olabilir
başka doktora görünün bence.

Geciktiğinizde regl kanı içerde oksitlenir,bu yüzden siyah olarak gelir. (Diye biliyorum.) ama uzun sürdüyse başka bir doktora gidin derim.
evet bunu arastirmistim nette de oylr yaziyordu. zaten 5-6 gun gecikmistim. siyahligin nedeni bu diye dusundum ben de

Evet ben yaşadım. Ta mi tamına 26 gün adet oldum. Ha bugün bitti ha yarın derken tam 26 gün sürdü. Devlet hastanesine gittim doktor çok normal olabilir dedi kanamayı kesici bir ilaç verdi ilacı almama rağmen içmedim. Ertesi günü ozele gittim oradaki doktor da endiselenecek birşey yok dedi ve d.kontrol hapı verdi onu içtim ve düzeldim.
20. gundeyim su an. cumartesinden beri cok yogun ustumw basima yataklara gececek kadar. hala da bitmedi. hani akinti.gibi gelse gene rahatsiz olmayacagim da cok sıkıldım. sonradan bir doktora daha gittim. pazartesi. once myom var dedi. sonra idrara sıkışık tekrar muayene etti bir sey yok yakinda kesilecek kanaman dedi. daha hala kesilmedi dun de cok yogundu. her gun dus aliyorum hatta ustume basima geciyor. kesmek icin bir sey vermedi. dogum kontrol hapi da vermedi. kansizlik icin hap verdi sadece. kan testi istemisti daha onu gosteremedim ama kansizlik yok gorunuyor. beta hcg de 0. cuma gösterebileceğim sonuclari.

sizin 26 gun surerken yogunlugu nasildi.

kanama yoğun olunca siyah gözüküyor bazen
benim de 2 aydır böyle uzun sürdü 15-16 gün falan. kullandıgım bir ilacın yan etkisi ve polikistik over.
ilaç kullandıysanız son zamanlarda onun etkisi olabilir
başka doktora görünün bence.
siyahlik ilk gunler olmustu. gercek siyahti yogunlukla olan koyu renk disinda. o yukarda da yazildigi gibi buyuk ihtimal gecikmenim etkisiyle oksitlenmeden dolayiydi.
20. günle devam ediyorum su an. bakalim ne zaman bitecek. enfexia adli bir antibiyotik kullandim ama yan etkisine baktim bu sekil birsey yazmiyordu. bir de arada minoset almistim.

20. gundeyim su an. cumartesinden beri cok yogun ustumw basima yataklara gececek kadar. hala da bitmedi. hani akinti.gibi gelse gene rahatsiz olmayacagim da cok sıkıldım. sonradan bir doktora daha gittim. pazartesi. once myom var dedi. sonra idrara sıkışık tekrar muayene etti bir sey yok yakinda kesilecek kanaman dedi. daha hala kesilmedi dun de cok yogundu. her gun dus aliyorum hatta ustume basima geciyor. kesmek icin bir sey vermedi. dogum kontrol hapi da vermedi. kansizlik icin hap verdi sadece. kan testi istemisti daha onu gosteremedim ama kansizlik yok gorunuyor. beta hcg de 0. cuma gösterebileceğim sonuclari.

sizin 26 gun surerken yogunlugu nasildi.
Kesinlikle üstün e basima geçecek kadar yoğun değildi. Adetin son günleri olur ya onun gibiydi.

Back