Adetin 12.günü kahverengi akıntı neden olur ??

Yerlesmeden ya da yumurtlama belirtisinden dolayidir diye tahmin ediyorum.

Belli olmaz belki erken yumurtladi bilemeyiz ?
Adeti 1 gün sürse sonra da ertesi gün yumurtlayıp, ilişkiye girip, döllenip,hemen daha normal yumurtlama dönemine gelmeden yerleştiyse olabilir hanımefendi. Hayal gücünüzde bu şekilde galiba.

Adeti 1 gün sürse sonra da ertesi gün yumurtlayıp, ilişkiye girip, döllenip,hemen daha normal yumurtlama dönemine gelmeden yerleştiyse olabilir hanımefendi. Hayal gücünüzde bu şekilde galiba.
hayal gucu degil de tipta hersey mumkun diyelim. Ben 7.gununde hamile kalan biliyorum tavsan kulak. Herkesin vucudu farkli yumurtlama sistemi farkli. Gec yumurtlama oluyor da erken yumurtlama.neden olmasin ? Birseyi savunacaksaniz guzel guzel laf sokmadan yapiniz hanimefendicim. Hicbirimiz kadin dogumcu degiliz ongorulerden bahsediyoruz.

Ki ben yumurtlamadan dolayi kahverengi akinti geldigi dusuncesinin daha agir bastigini soyluyorum.

Erken yumurtlama olma ihtimali yok demedim. Yumurtlama kanaması olabilir ama bu kadar sürede yerleşme kanaması yaşamasının pek ihtimali yok dedim. Döllenmeden kaç gün sonra yerleşme oluyor ve kaç gün sürüyor herhangi bir fikriniz veya bilginiz var mı?

Var var merak etme sen. Olur mu olur insan vücudu belki hemen yumurtasi buyudu hatta tekrar yumurtlayacak ya nerden biliyosun

Bebek yerlesirken rahim buyur rahim buyurken kanamalar meydana gelebilir kacinci gun bilemezsim

Adetin 12.günü kahverengi akıntı beşiz bebek yerleşme belirtisi desen şaşırmam. Galiba ziyagillerdensiniz. Bilemezsim evet.
O Zaman bir köşeye git hemen şaşır cünkü kadin dogumcu gibi hayirrr bu kesinliklee olamazz demene ben asiri sasiriyorum hadi hadi timam haklisin tavsan kulakcigim. Bebek yerlesme kanamasi mi diyorum ben ??? Dollenme belirtisi belki olabilir diyorum zaten kesin bu demiyorum. Kulaginla okudun herhalde yoksa bunun baska bir izahiii o la maz.

Adetin 12.günü kahverengi akıntı beşiz bebek yerleşme belirtisi desen şaşırmam. Galiba ziyagillerdensiniz. Bilemezsim evet.
Her sey olabilir her kadinin yumurtlamasi farkli yahu allah allah neyini anlamadin ? Benim kuzenimin gecen ay 5.gun yumurtasi catladi ????

Her sey olabilir her kadinin yumurtlamasi farkli yahu allah allah neyini anlamadin ? Benim kuzenimin gecen ay 5.gun yumurtasi catladi ????
Geçen ay klomen kullanmıstık adetim 3 gün erken geldi bakalım yumurtlama mıdır yerleşme mi göreceğiz stres oluyor insan genelde de olan birşey değildi kahverengi akıntı ama bakalım ne olacak

Geçen ay klomen kullanmıstık adetim 3 gün erken geldi bakalım yumurtlama mıdır yerleşme mi göreceğiz stres oluyor insan genelde de olan birşey değildi kahverengi akıntı ama bakalım ne olacak
Iste bak ondan demek ki yumurtalarin erken buyumustur belki de geriden gelen yumurtan olgunlasiyordur su an bilemeyiz, regl gunu kan ver bakalim.

Ama sadece o gün geldi bitti baska akıntım olmadı hiç
Merhaba durumunuz nedir acaba benimde adetten 15 gün sonra başladı her gün olmasa bile ara ara lekelenmem oldu en fazla bir iki damla şeklinde adetim bugün 3 gün gecikti kaset test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…