adetin 11. günü hamile kalınırmı? acil cevap.!!

resense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
575
19
48
İstanbul
adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski varmıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler

ciddimisin yumurtlama olduysa ayvayı yedim desenize..ama 11. günü yumurtlama oluyomu acaba?

24-25günde bi adet oluyosanız yumurtlama günleriniz o günlere denk geliyodur bekar mısınız

adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski varmıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler

canım rısk herzaman var yanı günler pek onemlı degıl ama ıhtımal dusuktur bırazdaha hamıle kalmak ıstıyomusun ıstemıyomusun

canım rısk herzaman var yanı günler pek onemlı degıl ama ıhtımal dusuktur bırazdaha hamıle kalmak ıstıyomusun ıstemıyomusun

2 tane olunca 3. bilmiyorum.. kafam çok karışık.. olursada yapacak bişi yok artık hayırlısı.. merak ettiğim bazı sitelerde yazmışlar 11. günü hamile kaldım die benimde öyle denk gelince paylaşmak istedim sizinle tşkr ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…