R resense Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 575 19 48 İstanbul 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #1 adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski varmıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler
adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski varmıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler
sbry Defnem 💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 4.213 4.389 448 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #2 ewet canım var
R resense Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 575 19 48 İstanbul 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #3 sbry .!.: ewet canım var Genişletmek için tıkla... ciddimisin yumurtlama olduysa ayvayı yedim desenize..ama 11. günü yumurtlama oluyomu acaba?
sbry .!.: ewet canım var Genişletmek için tıkla... ciddimisin yumurtlama olduysa ayvayı yedim desenize..ama 11. günü yumurtlama oluyomu acaba?
sbry Defnem 💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 4.213 4.389 448 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #4 resense .!.: ciddimisin yumurtlama olduysa ayvayı yedim desenize..ama 11. günü yumurtlama oluyomu acaba? Genişletmek için tıkla... 24-25günde bi adet oluyosanız yumurtlama günleriniz o günlere denk geliyodur bekar mısınız
resense .!.: ciddimisin yumurtlama olduysa ayvayı yedim desenize..ama 11. günü yumurtlama oluyomu acaba? Genişletmek için tıkla... 24-25günde bi adet oluyosanız yumurtlama günleriniz o günlere denk geliyodur bekar mısınız
C ceydq Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2013 300 0 16 34 Afyon 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #5 resense .!.: adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski varmıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler Genişletmek için tıkla... canım rısk herzaman var yanı günler pek onemlı degıl ama ıhtımal dusuktur bırazdaha hamıle kalmak ıstıyomusun ıstemıyomusun
resense .!.: adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski varmıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler Genişletmek için tıkla... canım rısk herzaman var yanı günler pek onemlı degıl ama ıhtımal dusuktur bırazdaha hamıle kalmak ıstıyomusun ıstemıyomusun
R resense Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 575 19 48 İstanbul 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #6 sbry .!.: 24-25günde bi adet oluyosanız yumurtlama günleriniz o günlere denk geliyodur bekar mısınız Genişletmek için tıkla... evliyim canım 2 tane yavrum var onun için tedirginim zaten
sbry .!.: 24-25günde bi adet oluyosanız yumurtlama günleriniz o günlere denk geliyodur bekar mısınız Genişletmek için tıkla... evliyim canım 2 tane yavrum var onun için tedirginim zaten
R resense Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 575 19 48 İstanbul 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #7 ceydq .!.: canım rısk herzaman var yanı günler pek onemlı degıl ama ıhtımal dusuktur bırazdaha hamıle kalmak ıstıyomusun ıstemıyomusun Genişletmek için tıkla... 2 tane olunca 3. bilmiyorum.. kafam çok karışık.. olursada yapacak bişi yok artık hayırlısı.. merak ettiğim bazı sitelerde yazmışlar 11. günü hamile kaldım die benimde öyle denk gelince paylaşmak istedim sizinle tşkr ederim :)
ceydq .!.: canım rısk herzaman var yanı günler pek onemlı degıl ama ıhtımal dusuktur bırazdaha hamıle kalmak ıstıyomusun ıstemıyomusun Genişletmek için tıkla... 2 tane olunca 3. bilmiyorum.. kafam çok karışık.. olursada yapacak bişi yok artık hayırlısı.. merak ettiğim bazı sitelerde yazmışlar 11. günü hamile kaldım die benimde öyle denk gelince paylaşmak istedim sizinle tşkr ederim :)
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 11 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi resense #8 resense .!.: adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski var mıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler Genişletmek için tıkla... yumurtlama günleri tam kesin bilinmediği için hamilelik riski var
resense .!.: adetimin 11. günü ilişkide bulundum acaba hamilelik riski var mıdır çok merak ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim tşkler Genişletmek için tıkla... yumurtlama günleri tam kesin bilinmediği için hamilelik riski var