• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimin siyah gelmesi

Zuhalcglyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
8
1
1
33
Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım nişanlıyım adetim iki aydır simsiyah geliyor kan ilk gün bira geldi sonrasında su ile siyah pihti atiyorum yasmin kullanıyorum 2 aydır bunun nedeni ne olabilir acaba

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım nişanlıyım adetim iki aydır simsiyah geliyor kan ilk gün bira geldi sonrasında su ile siyah pihti atiyorum yasmin kullanıyorum 2 aydır bunun nedeni ne olabilir acaba
Bu dönemde çevremde ki herkes bu şekilde olduğunu söyledi bu ay da bir bak olmadı bir doktora git hava değişikliği de olabilir inşallah kötü birşey değildir

Canım doğum kontrol hapı korunma amaçlı mı alıyorsun, yanlış anlama lütfen kist felan varsa onun için mi alıyorsun ve adetlerin ağrılı mı

Yazın hormonlarım yüksek çıkınca 3 ay kullandırdı doktor iki ay düzeldi tekrar bozuldu âdetlerim bu sefer aile hekimine danıştım 3 ay gene kullan dedi Bende öyle kullanıyorum 2 ay oldu iste kistlerim mi eriyor anlamadim iki ay kan yok sadece simsiyah pihti sanki suyla geliyor

Yazın hormonlarım yüksek çıkınca 3 ay kullandırdı doktor iki ay düzeldi tekrar bozuldu âdetlerim bu sefer aile hekimine danıştım 3 ay gene kullan dedi Bende öyle kullanıyorum 2 ay oldu iste kistlerim mi eriyor anlamadim iki ay kan yok sadece simsiyah pihti sanki suyla geliyor
Kistlerin mi eriyor yazmışsınız da

Eski biriken kan olabilir geçen aydan kalan
Kist varsa ondan dolayı olabilir.
Polikistik over varsa ondan da olabilir .

Corona bitse hastaneye gidip adam.akilli muayene olacağım
İhmal etmeyin . Bende de polikistik over var dediğiniz şekilde ilk gün oluyor sonra normal kana dönüyor bende Yasmin kullandım adet düzensizliği için bırakınca gene düzensiz oldum

Ben de 14 yil önce yeni evliyken 1 hafta kadar doğum kontrol hapı kullanmistim .Bir gün baktim ki altimdan birseyler akiyor aşağiya..simsiyahtı rengi ama bildiğin kömür gibi..Hemen aile dostumuz kadin doğumcu bir abimizi aradik oda ilacın yapabilecegini soylemisti. O yüzden sakın korkma..Doğum kontrol ilacı banada aynı şeyi yapti..Belki başkalarina yapmaz ama bana böyle bir etkisi olduğu için hemen bıraktim onu içmeyi.

Back