- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Selamlar hanımlar, yaklaşık 4,5 - 5 aydır çocuk için çalışmalarımız devam etmekte korunmasız olarak eşim ile birliktelik yaşıyoruz her ay tabi ki de hüsran kırmızı kartları görmüş oluyorum her ay düzenli olarak adetim gerçekleşir, geçen aylardan farklı olarak bu ay adetim gecikmesinin bugün 3 üncü günü normal şartlarda hiç şaşmazdı günlerim ama bu ekim ayında günüm geçti normalde regl günüme 1 hafta kala göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk olurdu onlarda yok şuan ne gelen var ne giden ki ben ilk defa bu ay hiç kafama takmadım bu çocuk işini Allah ım sana bırakıyorum sabrediyorum diyip aklımdan attım üstüne düşmedim ayın 11 inde regl olmam lazım ama bugün ayın 14 ü ne gelen var ne giden üstelik gebelik belirtim de yok bugün dayanamadım sabah idrar testi aldım ecz.den 14.00 tl idi fiyatı yani orta düzey kalitede bir test 2 saat önce yaptım sonuç negatif 15 dakika bekledim başında aranıza hiç belirti yaşamadan gebeliği öğrenen oldu mu? Ya da idrar testinde çıkmayıp kanda öğrenen var mıdır?