Adetimin gecikmesini bekliyorum.

ELIF7007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
976
871
53
38
Hanımlar merhaba. Adetim 22 ekimde başladı ve 26 ekimde bitti. O günden beri korunmuyoruz. Adetimin gelmesine de iki hafta var. Inşallah hamileyimdir.

Belirti var mı benimde 24 Ekim başlangıç 29 Ekim kaç günde bir oluyosun adet

Benim adetim 28 günde bir olur. Düzenli oluyor. Belirti olarak çok uykum geliyor iki gündür ve idrarasık çıkıyorum. Bekliyorum inşallah olur. Senin var mı belirti
Kasıklarda ağrı batma bnde çok fazla cikiyirum idrara inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah burdan yaz test yapcan zamanı

Kasıklarda ağrı batma bnde çok fazla cikiyirum idrara inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah burdan yaz test yapcan zamanı
Hadi hayırlısı inşallah senin de vardır. Çok sabirsizim ben galiba günüm geçmeden yapacağım testi. Yapınca sonucu yazarım bir kaç gün daha geçsin diye bekliyorum. Bu arada senin ilk çocuğun mu

Bu kadar beklenti içine girmeyin bence hamile değilseniz bile beklenti içinde olduğunuz için belirtı varmış gibi olur akışına bırakın bence. Çünkü bende yaşadım akışına bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim nasip etti rabbimde sizlerde inşallah güzel haberler alırsınız

Evet doğru haklısınız. Bu benim ikinci evliliğim ve eşimin hiç çocuğu yok. O çok hevesli olunca malûm beni de heveslendiriyor. Sabırla bekliyorum ama inşallah hüsran olmaz. 4 aydır evliyiz ve öncesinde bende spiral takılıydı. Şimdi bebek düşününce çıkarttım. Nasip diyeyim inşallah.

22 Ekimde başladıysa şuan yumurtlama döneminde olmanız gerekmiyor mu? Bence bu günleri değerlendirin.

Bende 1 yıl boyunca istedim hevesliydik ama ne zaman ki akışına bıraktık düşünmedik rabbim nasip etti çok kafaya takınca olmadımı daha üzülüyo insan o yüzden relaks olunacak

SABAH TEST YAPTIM. AMA NEGATIF ÇIKTI. ☹☹
canım zaten yumurtalara dönemindesin tam bu belirtiler yumurtalama belirtisi. 10 günden önce testte doğru sonuç vermez. pozitif çıksa zaten sorun olurdu. normal yani negatif olması bu kadar erken

Bir uygulama yükledim ondan baktım yumurtlama dönemi sonu yazıyordu 6 kasım'da biz adetim bittiğinden beri korunmuyoruz ve çok boş günümüz geçmedi. Heyecanlıyım biraz da onun için test yaptım

Bir uygulama yükledim ondan baktım yumurtlama dönemi sonu yazıyordu 6 kasım'da biz adetim bittiğinden beri korunmuyoruz ve çok boş günümüz geçmedi. Heyecanlıyım biraz da onun için test yaptım
uygulamalar asla yumurtalama içim doğru tahmin vermez aksine tam yumurtalama dediği gün herkeste yumurtalama olmayan gündür. bunun için ovulasyon testi kullanın yumurtalama gününüzü öğrenirsiniz

Anladım öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim. Daha önce hiç ovulasyon testi yapmamıştım ilk defa olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…