• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimin bir turlu sokulememesi.. Lekelenme sorunu yasayanlar?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.078
Puanlar
198
İyi aksamlar kizlar,
Adet zamanim gelince gunlerce lekelenme problemi yasiyorum, var mi benim gibi olan?
Yani gunum geliyor ama tam sokulemiyorum, ara ara lekelenmem oluyor bu gunlerce surebiliyor. Ardindan olabiliyorum ancak.. Bu yuzden de gecikiyor adetim. Bu sorun niye oluyor bileniniz var mi? Nasil duzelecek, yine lekelenmem var mesela ama adetim tam anlamiyla sokulmedi.. Olsam dr a gorunecegim.. Bilgisi olan yazarsa cok sevinirim. Tesekkurler simdiden.

İyi aksamlar kizlar,
Adet zamanim gelince gunlerce lekelenme problemi yasiyorum, var mi benim gibi olan?
Yani gunum geliyor ama tam sokulemiyorum, ara ara lekelenmem oluyor bu gunlerce surebiliyor. Ardindan olabiliyorum ancak.. Bu yuzden de gecikiyor adetim. Bu sorun niye oluyor bileniniz var mi? Nasil duzelecek, yine lekelenmem var mesela ama adetim tam anlamiyla sokulmedi.. Olsam dr a gorunecegim.. Bilgisi olan yazarsa cok sevinirim. Tesekkurler simdiden.
Hayıt suyu için tok karna sabah öğlen akşam hem regl düzenliyor hormon sıkıntısı varsa onlarada iyi geliyor hemde zamanında getiriyor

Back