adetimin 11. günündeyim ve hala kanamam devam ediyor !!!

reyhanrayiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
276
3
46
Kırşehir
merhaba kızlar baştan anlatayım.1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor sorun eşimdeydi varikosel ameliyatı oldu 4 ay oldu hamile değilim halen.altı ay kadar öncesi adet gecikmelerim ve adet dönemimdeki aşırı ağrı şikayetiyle doktora gittim.yumurta sarısı büyüklüğünde folükül kist çıktı.ilaç kullandım 1 ay sonra kayboldu.2-3 ay geçtikten sonra yine aynı şikayetler ve aynı sorun kist oluşmuş hemde 2 tane.yine ilaç verdi doktorum desolet isminde bu bir doğum kontrol hapı aslında ama kisti eriten özellikleri var işte bu hapların.neyse doktorum adetin ilk günü başla kullanmaya dedi.ben de bu ay günümden 2 gün önce regl oldum.ama leke şeklindeydi bu 3 gün sürdü 4. gün kanama başladı o yüzden bilemedim napacağımı hapa 4. gün başladım ve 4 gün normal kanamam oldu hatta sanki öncekilere göre birazcık az gibiydi zira önceden et parçası şeklinde parçalar bile gelir saat başı ped değiştirirdim.sonra yine lekelenmeler başladı bugün 11.günüm korkmaya başladım kızlar yaa acaba neden olmuş olabilir bu yarın doktorumu arayacağım.

malesef bendede bugun 13. gün ve hala kanamam devam ediyor biraz korkuyorum tabi bende ama cevabını bi türlü öğrenemedimmm

Ben ilk hapa başladığım zaman, yaklaşık 10 gün olmuştum.
6 gün az kanama gerisi lekelenme olmuştu
Siz hapa 4. gün başladığınız için bu kadar uzun sürdü bence ...
İçinizin rahat etmesi için doktora başvurun

kızlar doktorumu aradım bugün ve durumu anlattım kullandığım haptan dolayı oluyormuş tüm bunlar korkum gitti şükür ki.adet tam kesilene kadar hapını kullan dedi ondan sonra kontrole gideceğim.

ama ben ilaç kullanmadım yani sadece glucophage kullanıyorum 3 aydır bu ay başıma bu geldi

canım kullandığın hap ne için acaba kanamaların normal kan şeklinde mi yoksa benim gibi leke olarak mı geliyor korkma öncelikle doktorunun numarası varsa ara ve sor yadakontrol etsin bakalım.ben ilk başta kistimden dolayıdır diyordum haptanmış bak kist de yapabilir.

evet güzel bir saptama ben geç gördüm aynen dediğiniz gibi geç başladım ve de düzenli kullandım diyemem sebebi buymuş...teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…