- Konu Sahibi reyhanrayiha
merhaba kızlar baştan anlatayım.1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor sorun eşimdeydi varikosel ameliyatı oldu 4 ay oldu hamile değilim halen.altı ay kadar öncesi adet gecikmelerim ve adet dönemimdeki aşırı ağrı şikayetiyle doktora gittim.yumurta sarısı büyüklüğünde folükül kist çıktı.ilaç kullandım 1 ay sonra kayboldu.2-3 ay geçtikten sonra yine aynı şikayetler ve aynı sorun kist oluşmuş hemde 2 tane.yine ilaç verdi doktorum desolet isminde bu bir doğum kontrol hapı aslında ama kisti eriten özellikleri var işte bu hapların.neyse doktorum adetin ilk günü başla kullanmaya dedi.ben de bu ay günümden 2 gün önce regl oldum.ama leke şeklindeydi bu 3 gün sürdü 4. gün kanama başladı o yüzden bilemedim napacağımı hapa 4. gün başladım ve 4 gün normal kanamam oldu hatta sanki öncekilere göre birazcık az gibiydi zira önceden et parçası şeklinde parçalar bile gelir saat başı ped değiştirirdim.sonra yine lekelenmeler başladı bugün 11.günüm korkmaya başladım kızlar yaa acaba neden olmuş olabilir bu yarın doktorumu arayacağım.