• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetimi ertelemenin sakıncası var mı ??

arkadasımın dügünü var ve rahat olamam çok agrılı oluyo zaten birde elbiseyle falan rahat edemicem o yüzden ertelemek istiyorum.peki bu hapı kaç gün önceden kullanmak gerekiyor.

arkadasımın dügünü var ve rahat olamam çok agrılı oluyo zaten birde elbiseyle falan rahat edemicem o yüzden ertelemek istiyorum.peki bu hapı kaç gün önceden kullanmak gerekiyor.

en son kullandığmda reglime 3 gün kala kullanmaya başlamıştım ama kendi düğünüme denk geldiği zaman doktora sormuştum o 1 hafta önce kullanmaya başla die tarif etmişti cnm ama adet düzensizliğin oluyomu hiç ona göre kullan benim hiç düzensiz olmadığı için ilacı bırakınca 1 2 gün içinde hastalanıyorum

en son kullandığmda reglime 3 gün kala kullanmaya başlamıştım ama kendi düğünüme denk geldiği zaman doktora sormuştum o 1 hafta önce kullanmaya başla die tarif etmişti cnm ama adet düzensizliğin oluyomu hiç ona göre kullan benim hiç düzensiz olmadığı için ilacı bırakınca 1 2 gün içinde hastalanıyorum

bak bende kist olmasına ragmen kullandım :1shok: genede 1-2 gun sonra oldu zararı yokmus ben nette arastırmıstım baya ama tabi bunyeden bunyeye farkeder belki

Pekı hanımlar bu ılacı braktıktan 2 3 gÜn sonra oluyo yanı kullandıĞın sÜrece adet gÖrmÜyomusunuz

Bu yaz bende kullandım tatile gitmeden 2 gün önce başladım.sabah ,öğle .akşam içtim gelmedi tatilimin bitmesine 1 gün kala bıraktım 2 gün sonra geldi adetim.bir zararını görmedim ama sonuçta hormon yani alışkanlık yapmamak lazım ben hayatım da ilk kez kullandım tatile denk gelirse kananam gene kullanırım ama onun dışında zevk için kullanmam.sanada öyle yapmanı tavsiye.sonuçta ilaç yani basit bir ağrı kesici bile düzenli kullanımda karaciğer yağlanması yapıyormuş.sürekli alınan yüklü miktardaki hormon vücuda ne yapar bilemem.gooleye adet geciktiren ilaç ya hemen ekrana geliyor zaten kullananlar tecrübelerini falan yazmış faydalanabilirsin canım.

Back