- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 118
- 34
- Konu Sahibi Birkediiannesi
-
Sizde yerlesme kanamasi olmusmuyduBenim bulantılarım hemen başlamamıştı 6. Haftadan sonra başlamıştı. Neden test yapmıyorunuz? 6 gün gecikmişsiniz nasıl dayanıyosunuz ben hiç dayanamıyodum sabırsızlanıyodum eczane benim sayemde zengin oldu :)
Belki stresten cikmiyordur cnm.kan testi yapsanaİnşallah hamişsindir hemen test yap bence de :) Benim 18 gün gecikti 3 defa idrar testi yaptım ama negatifniye böyle oldu anlamıyorum..
Hayır canım ama bunu yaşayan çok arkadaşımız var test yaptın mı sen?Sizde yerlesme kanamasi olmusmuydu
Yaptim adetimi 2 gun gecmisti negati cikti. Eczaci adet ggeciktiyse vardir dedi ama hamile kaldktan 1 ay gectikten sonra cikar testte adetinle ilgisi yok dediHayır canım ama bunu yaşayan çok arkadaşımız var test yaptın mı sen?
Bazen geç döllenme olabiliyo kan testi kesin sonuç eğer ondada çıkmazsa doktora görünün benceYaptim adetimi 2 gun gecmisti negati cikti. Eczaci adet ggeciktiyse vardir dedi ama hamile kaldktan 1 ay gectikten sonra cikar testte adetinle ilgisi yok dedi
canım 3 tane yaptım cıkmadı adet duzensızlıgım var ve 2 yıldır beklıyorum negatıf gore gore ınsan artık yapmak ıstemıyor bugun 12 gun oldu yarın kana gıdıcemhamiş olabilirsin tatlım.Hakikaten nasıl dayanıyorsun ben dört gün kala yaptım çıkmıştı. :))
yarın sababh gıdıcem ınsallah 12 gun oldu tık yokBelki stresten cikmiyordur cnm.kan testi yapsana
Sonucu bizede yaz :)yarın sababh gıdıcem ınsallah 12 gun oldu tık yok
Tabii ki yap durduğun kabahat hadiii :)ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?