adetımı 6 gun gecti.

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
merhaba arkadaslar bugun adetım geceli 6 gün oldu adet gunume kadar hıc bı belırtı hıssetmedımson 4 gundur hafif mıgde bulantısı ates basması ozellıkle gecelerı hıc uyuyamıyorum. ve gece de dahıl cok fena kasık agrım var göğüslerımde hafıf agrı buda sonradan basladı . akıntı cok cız az bazen su rengınde bazende koyu krem rengı gıbı sarımsı akıntım var ama ıc camasırımı batıracak sekılde degıl test yapmadım bole belırtı yasayıp hamıle kalan varmı

Benim bulantılarım hemen başlamamıştı 6. Haftadan sonra başlamıştı. Neden test yapmıyorunuz? 6 gün gecikmişsiniz nasıl dayanıyosunuz ben hiç dayanamıyodum sabırsızlanıyodum eczane benim sayemde zengin oldu :)

İnşallah hamişsindir hemen test yap bence de :) Benim 18 gün gecikti 3 defa idrar testi yaptım ama negatif niye böyle oldu anlamıyorum..

Inşallah öyledir canım Eşim 5 ay önce trafik kazası geçirdiģi için şuan hastanedeyiz fizik tedavi merkezinde O yüzden kan testi de yaptıramıyorum meraktan çatlıyacam

Kızlar Merhaba adetim 3 gün gecikti ve adet olmam gereken gün peceteye adet başlangıcı gibi kan geldi bende adet oldum sandım ama baska da bisi gelmedi. Asıl sorum şu bat tan 5 gün önce de kan testi yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı hcg yani negatif. Sizce hamile olabilirmiyim ağzımda da hiç tat yok göğüslerim de şisti

ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

Tabii ki yap durduğun kabahat hadiii :)

ama on gün geçmeden belli olmaz diyo kimisi 3 yıllık evliyim doktor tedavisi felan gördük sonra bıraktık boyle bısey olursa mucıze olacak ilk defa bu kadar degişik hissediyorum kebdımı heyecandan olecegım normalmi sizce bu belırtiler varmı ıhtımal tahlılı aksamdan once yapamam çalısıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…