Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkeze iyi akşamlar.Adet günüme 9 gün var.Ama sanki kendimi hamileymiş gibi hissediyorum.Hamilelik belirtileri yaşıyorum.Acaba test yapsam çıkar mı ?
canımm yapma bence geçen ay adetim 9gün geçikti belirtilerimde bayagı yogundu ama düzenli birlikteliğimiz olmamıştı dr.a gittim gebelik testim b hcg 2 çıktı negatif hormonlardan şüphelendi yarın gel hormon testi yapalım dedi gittim kan verdim yarım saaat sonra adet oldum (hormon testlerim çok ii çıktı) adetim biter bitmez ovulasyon testi kullandım ve düzenli birlikteliğimiz oldu kasıklarmda belimde agrım var adetime 4gün kala eşim çok istiyo diye test yaptım tek çizgi çıktı ve herkes çokk erken oldugunu söyledi idrar testi için adetin bir iki gün geçmesi lazım dediler çünkü yanılma olabiliyormuş
9 gün kala belli olmayacağını düşünüyorum..kan tahlilinde çıkar diyorlar ona bile inanmıyorum 9 gün öncede.. Ben regl'e 1 hafta kala idrar testi yaptım negatif kan tahlili kesin sonucu verir dediler, 5 gün kala yaptırdım 1.71 çıktı sonuç gebe değilsin dediler negatif dediler..ben tabi regli beklemeye başladım artık.. sonrasında reglim 3 gün gecikti fazladan aldığım idrar testini öylesine deneyim dedim çift silik çizgili çktı, birde kan testine güvendim inanmadım...5 gün gecikti reglim sonra artık doktora gideyim dedim 1 hafta geçince..ultrasonla bakıp doktor küt diye gebesin dedi... Benim tavsiyem yani baktırsanda negatif çıkacak bence..ve sonra herşey değişebiliyorda... biraz bekle derim.. hayırlısı olsun, istiyorsan bebeğin olsun, istmeiyorsan şimdi olmasın...
mrb kızlar bende 3 ekimde adet olmuştum genelde 28 günde adet görüyorum yani 1 kasımda olmam gerekiyordu ama hala bişey yok umutlanmayayım diyorum 5 kasıma kadar regl olmazsam evde yapacağım teste gebelik belli olur mu sizce??
slm herkeze iyi akşamlar.Adet günüme 9 gün var.Ama sanki kendimi hamileymiş gibi hissediyorum.Hamilelik belirtileri yaşıyorum.Acaba test yapsam çıkar mı ?
mrb kızlar bende 3 ekimde adet olmuştum genelde 28 günde adet görüyorum yani 1 kasımda olmam gerekiyordu ama hala bişey yok umutlanmayayım diyorum 5 kasıma kadar regl olmazsam evde yapacağım teste gebelik belli olur mu sizce??
canım ben ilk bebeğüimde 1 gün gecikmeyle çok net 2 çizgi görmüştüm.
ama kişiden kişiye değişebiliyo aama adet gecikmesi 2 oluyo senin bence çıkar dene yanii
kızlar siklusum 28...adetim 13 gun vr ama bugun cok sılık ıkıncı cızgıyı gordum...
bende adetime 10 gün kala öğrenmiştim çok şaşırdım bu kadar erken çıkmasına ama eğer çıktıysa kesin hamilesiniz arkadaşlar benim çoookkk silikti ama 2 gün arayla yaptığınızda koyulaştığını görüyorsunuz yeni hamişler gözünüz aydınnn
canım tebrikler allah kucagına almayı nasıp etsın saglıklaaa..bnmde 9-10 gun varr belırtılerın nelerdı tatlımm bende hıc belırtı yok