• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime çok var ama kasıklarım çok ağrıyor

loveincats

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
135
76
13
34
Kızlarrrrr kasıklarıma sağlı sollu ağrılar giriyor sabahtan beri. Daha önceki denememizde de olmuştu adete yakın tarihlerde ama enfeksiyon sebepli oluyormuş. İlaç kullandım. Bu ay ilaçtan sonraki ilk denememiz oldu. Tabi gebe kalma ihtimali yüksek olan günlerde. Daha sadece 1 hafta geçti üstünden ilk denememizin. Sabahtan beri sağlı sollu baya ağrılarım var. Bu kadar erken belli olabilir mi yaaa. Ben hiç düşünmüyordum böyle erken belirti olabileceğini. Test yapsam belli olmaz biliyorum 😂 nedir bu ağrılarrrr bilemedim.. akıntım da hiç yok. Garip bir durum. Psikolojik olamaz çünkü uzun yıllardır bebek beklemiyorum, böyle büyük bir hassasiyetim yok bu duruma. Allah verirse olur nasip tabi. Bir de ben adet yaklaşınca belirti olur diye biliyorum öyle okuyorum forumlarda da, şu an çok erken değil mi. Daha 10 gün falan var. Böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Back