Adetime az var ama akintim yök gibi

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
30
Daha yeniyim 1 ay ik iki hafta öncesi akıntı geldi sonra üzerinden 1 hafta geçti intihap var dediler kullandım teste yaptırdım bisey çıkmadı ama adetime az var sanki akintim azaldı 3 gündür bacaklarda ağrı girdi ya hep heves ettim üzüldüm akıntı çok gelirdi benden şimdi yök gibi yine mi ümitlendim acaba :kızgın:

Testi regl tarihinizden kaç gün önce yaptınız? Erken yaptıysanız çıkmamış olabilir.

16 siydi ilaç verdi kan testi işarat testi bi hafta oldu ilaç bıraktım ama ya ilâctan sa ümit edinmek beni üzdü :KK12:

Fark ettim ole akıntı az bacak ağrısı olunca bilmedim ben :cry:

Inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

Malesef psikolojik olarak bazen olabiliyor.
Geçen ay bende ağrıdan uyuyamamıştım test yaptım tutmadı bu ayda belirtilerim vardı ama olmadı.
Sizde çok istediğinizden büyük ihtimalle paikolojikmen olabilir. Stres yapmamaya çalışın

Elimde değil bütün anne olmak isteyenler hele çocuk görünce daha çok sevinme geliyo

Inşallah bütün anne olmak isteyenler tez zamanda olsunlar

Insanllah hayırlısını versin rabbim hele kız bebek de erkek de istiyorum ama kiz çocuk başka gibi

Insanllah hayırlısını versin rabbim hele kız bebek de erkek de istiyorum ama kiz çocuk başka gibi
Ne kadardır deniyorsunuz bir sorun var mı?
Kesinlikle kiz da erkekte kendine göre çok tatlılar ama kız çocukher anne adayının hayali sanırım :)

Back