• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 9 gün var ...

dunyayse

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
14
1
16
31
Merhabalar anneler ve anne adayları ben yeni katıldım aranıza .
40 gunde bir adet olan biriyim 6 aydır evliyim . İlk aydan beri bebiş istiyoruz. Bütün testlerimizi eşimle yaptırdık gebelik için hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. Geçen ay dan itibaren folik asit e başladım. Ovulasyon testiyle takipteyim bu ay iki çizgiyi denk getirdik.
Son adet tarihim 15 Ağustos
Yumurtlama günüm 10 Eylül
Adetime şuan 9 gün var .
Acayip sağ kasigimda ağrı var belime vuruyor .
27 Eylül eşimin dogum günü ona güzel haberler vermek istiyorum . Belirtiler bu kadar erken başlar mı test doğru sonuç verirmi??

Belirtiler herkese göre değişiyor. Ben hiç yaşamadım bir belirti mesela. Bazı arkadaşlarımda erken bir dönemden itibaren yaşadılar. Sen adet tarihine kadar yine de çok düşünme bence. Az kalmış zaten.

Belirtiler herkese göre değişiyor. Ben hiç yaşamadım bir belirti mesela. Bazı arkadaşlarımda erken bir dönemden itibaren yaşadılar. Sen adet tarihine kadar yine de çok düşünme bence. Az kalmış zaten.
Deniyorum ama bakalım . Cevap verdiğiniz için tesekkurler 🌹🌺

Olabilir. Ben 6 gün varken belirtileri hissetmiştim.

Kan testini yaptirsam şuan sonuç alamam degilmi
Maalesef. Ben yaptırdım 3 çıktı. Ama ben anlamıştım çünkü normalde sıfırın altında çıkardı benim.hep.

Back