• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 8 gün var hamilelik belirtisi mi yaşadıklarım?

rabiss380

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
7
2
6
29
Kızlar adetime 8 gun var iki gündür kasiklarim belim başım felaket ağrıyor ve bacaklarım aşırı halsiz . Sanki yıkılacak gibiyim. Ve iki gündür uykuya doymuyorum. Istahimda azaldı 😐 Inşallah hamileyimdir. Lütfen yardimci olun merakıma 🙂

Kızlar adetime 8 gun var iki gündür kasiklarim belim başım felaket ağrıyor ve bacaklarım aşırı halsiz . Sanki yıkılacak gibiyim. Ve iki gündür uykuya doymuyorum. Istahimda azaldı 😐 Inşallah hamileyimdir. Lütfen yardimci olun merakıma 🙂
Canim daha 8 gun var belirtiler psikolojik olabilir. Zaten cogu belirti ya adete bir kac gun kala basliyor ya da adet sonrasinda. Adet oncesi yasadigin belirtileri cok takmamaya calis rahat ol :KK52:

Hamile kalmak istediğiniz için psikolojik olarak hamilelik belirtilerini görmek istiyor olabilirsiniz hatta belirtileri birebir yaşıyorda olabilirsiniz ama unutmayın bunlar psikolojik çünkü o belirtiler regli belirtileridir aynı zaman da tabi inşaAllah gönlünüzdeki gibi olur

Hamile kalmak istediğiniz için psikolojik olarak hamilelik belirtilerini görmek istiyor olabilirsiniz hatta belirtileri birebir yaşıyorda olabilirsiniz ama unutmayın bunlar psikolojik çünkü o belirtiler regli belirtileridir aynı zaman da tabi inşaAllah gönlünüzdeki gibi olur
Normalde bn o belirtileriin hic birini yasamam . Adet olacagim gun kasiklarim agrir ve 20 dakika icinde olurum o yuzden umutluyum ve adetim biter bitmez her gun iliskiye girdik yumurtlama donemini falan da kacirmadim ya o yuzden bi umut iste 😑

Back