• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 7 gün var Erken gebelik testi negatif çıktı

cansin001

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
766
217
18
Aslında adet belirtilerim bile yok. Sadece geçen gün(reglime 11 gün kala) beyaz akıntı gelmisti ondan kaynaklı yaptım bu testi. Bu negatiflik değişir mi acaba

6 gün öncesine kadar yapılabilirmis bende bir günden ne çıkar ki diyerek yaptım 🙈
Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar. Beklenen adetten 5 gün öncesine kadar. Kelime oyunu yapıyorlar orada 😅 takip ettiyseniz yumurtlama yoksa son ilişki üzerinden kaç gün geçti

Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar. Beklenen adetten 5 gün öncesine kadar. Kelime oyunu yapıyorlar orada 😅 takip ettiyseniz yumurtlama yoksa son ilişki üzerinden kaç gün geçti
😂😂 Zaten testlerle kendimizi avutuyoruzz zerre hoşlanmıyorum ama yapıyorum pismanda değilim 😅 ovulasyon testi ile ilerledim 16 Haziran yumurtlama 17si çatlamaydi baya da pik olmuştu üç gün üst üste değerlendirdik

😂😂 Zaten testlerle kendimizi avutuyoruzz zerre hoşlanmıyorum ama yapıyorum pismanda değilim 😅 ovulasyon testi ile ilerledim 16 Haziran yumurtlama 17si çatlamaydi baya da pik olmuştu üç gün üst üste değerlendirdik
Erken yapmışsınız ya evet az daha bekleyin çatlamadan bi 10-12 gün geçsin

Back