Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 7 gün var Erken gebelik testi negatif çıktı
Aslında adet belirtilerim bile yok. Sadece geçen gün(reglime 11 gün kala) beyaz akıntı gelmisti ondan kaynaklı yaptım bu testi. Bu negatiflik değişir mi acaba
Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar. Beklenen adetten 5 gün öncesine kadar. Kelime oyunu yapıyorlar orada takip ettiyseniz yumurtlama yoksa son ilişki üzerinden kaç gün geçti
Adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar. Beklenen adetten 5 gün öncesine kadar. Kelime oyunu yapıyorlar orada takip ettiyseniz yumurtlama yoksa son ilişki üzerinden kaç gün geçti
Zaten testlerle kendimizi avutuyoruzz zerre hoşlanmıyorum ama yapıyorum pismanda değilim ovulasyon testi ile ilerledim 16 Haziran yumurtlama 17si çatlamaydi baya da pik olmuştu üç gün üst üste değerlendirdik
Zaten testlerle kendimizi avutuyoruzz zerre hoşlanmıyorum ama yapıyorum pismanda değilim ovulasyon testi ile ilerledim 16 Haziran yumurtlama 17si çatlamaydi baya da pik olmuştu üç gün üst üste değerlendirdik