Kızlar adetime 7 gün kaldı pcos görünümü var dedi doktor temmuz ayından beri çocuk istiyoruz Eylül ayinda kimyasal gebelik yaşadım 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum. Testim pik olmuş mu bakabilir misiniz lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için. Ama yaptığımda hemen cikmiyo çizgiler 1 saatte falan çıkıyo. En sondan bı onceki dün yaptığım test mesela dün bu kadar belirgin değildi sanki.. geçen ayki ovulasyon testinde yumurtlama günümde anında çıkmıştı t çizgisi. aynı marka kullandım yine. Neden böyle oldu anlamadımEn sondan bi önceki pik gibi yarına silikleşmiş olur diye düşünüyorum değerlendirin bugünleri
Sıvı alımına dikkat ediyor musun nasıl yapıyorsun testi? Buntestin markasını bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü markanınki baya iyi ovulasyondaTeşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için. Ama yaptığımda hemen cikmiyo çizgiler 1 saatte falan çıkıyo. En sondan bı onceki dün yaptığım test mesela dün bu kadar belirgin değildi sanki.. geçen ayki ovulasyon testinde yumurtlama günümde anında çıkmıştı t çizgisi. aynı marka kullandım yine. Neden böyle oldu anlamadım
Sıvı alımına dikkat ediyor musun nasıl yapıyorsun testi? Buntestin markasını bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü markanınki baya iyi ovulasyondaevrt
Evet dikkat ediyorum ama aynı saatlerde yapmadım hepsini. Artımed marka kullanıyorum. Bu ay da olmazsa sizin dediginiz testi almayı düşünüyorum.Sıvı alımına dikkat ediyor musun nasıl yapıyorsun testi? Buntestin markasını bilmiyorum ama bir gebenin günlüğü markanınki baya iyi ovulasyonda
Canımm hayır ama bir iki güne olur o yolda gidiyor testlerin:)Kızlar adetime 7 gün kaldı pcos görünümü var dedi doktor temmuz ayından beri çocuk istiyoruz Eylül ayinda kimyasal gebelik yaşadım 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum. Testim pik olmuş mu bakabilir misiniz lütfen :)
Merhaba doktor bana letu yumurta geliştirici hap verdi 5 gün kullan dedi bugün 5. Günü kullancam 5 gün sonra kontrole gidicem büyümüş mü diye dün ovulasyon testi aldım yaptım hemen T çizgisi baya baya silikti bugün aynı saatte tekrar yaptım böyle gözüküyor eklicem fotoğrafını sizce bu kadar çabuk çatlama olabilir mi lütfen cevap verirseniz sevinirim :) ilaç kullandığım günler ilişki yasak ne yapıcam bilmiyorumEn sondan bi önceki pik gibi yarına silikleşmiş olur diye düşünüyorum değerlendirin bugünleri
Şuan yumurtan olgunlaşmış canım 24-36 saat zamanı oluyor çatlaması için.Merhaba doktor bana letu yumurta geliştirici hap verdi 5 gün kullan dedi bugün 5. Günü kullancam 5 gün sonra kontrole gidicem büyümüş mü diye dün ovulasyon testi aldım yaptım hemen T çizgisi baya baya silikti bugün aynı saatte tekrar yaptım böyle gözüküyor eklicem fotoğrafını sizce bu kadar çabuk çatlama olabilir mi lütfen cevap verirseniz sevinirim :) ilaç kullandığım günler ilişki yasak ne yapıcam bilmiyorum
Ben inanmadım bi tane daha yaptım bugünü değerlendirmem imkansız eşim görevde ikinci yaptığımda böyle çıktı ikisinin arasında.2 saat varŞuan yumurtan olgunlaşmış canım 24-36 saat zamanı oluyor çatlaması için.
Benim de ilk 5 dk çizgi çıkmadı şimdi biraz belirgin çizgi çıktı yarım saat oldu yapalı. Anlayamadım neden böyle oldu yumurtam gelişmediği için hemen siliniyo mu çizgi diye aklıma geldiŞuan yumurtan olgunlaşmış canım 24-36 saat zamanı oluyor çatlaması için.
Sıvı alımına dikkat yaparken canım silikleştiği gün çok dha önemli yarını değerlendirirsinizBen inanmadım bi tane daha yaptım bugünü değerlendirmem imkansız eşim görevde ikinci yaptığımda böyle çıktı ikisinin arasında.2 saat var
Sondan bi önceki pik olmuş zatenBenim de ilk 5 dk çizgi çıkmadı şimdi biraz belirgin çizgi çıktı yarım saat oldu yapalı. Anlayamadım neden böyle oldu yumurtam gelişmediği için hemen siliniyo mu çizgi diye aklıma geldi
Bugün çatlama günü mü oluyor o zamanSondan bi önceki pik olmuş zaten
Bugün ilacın son günü adetim biteli 2 gün oluyor bu kadar çabuk pik olması mümkün mü kiSondan bi önceki pik olmuş zaten
Bu ikisi de aynı gün 2 saat var aralarında ilk yaptığım yanlış gibi geldi banaSıvı alımına dikkat yaparken canım silikleştiği gün çok dha önemli yarını değerlendirirsiniz
Bugün çatlama günü mü oluyor oSondan bi önceki pik olmuş zaten
Sizde de mi polikistik over varBugün ilacın son günü adetim biteli 2 gün oluyor bu kadar çabuk pik olması mümkün mü ki
Evet letu kullandım bu ay ilk defa o yüzden şaşırdım normalde 31 ocak kontrol için gidicem ama yinede yapmak istedim ovülasyon testini böyle çıkınca garip geldi bidaha yaptım onda da silik çıktı hemen pik olmaz diye tahmin etmiştimBugün çatlama günü mü oluyor o
Sizde de mi polikistik over var
Doktor bana da polikistik görünüm var dedi amh 4.47 çıkmıştı ama başka bı ilaç falan vermedi yaşam tarzını değiştir falan dedi o kadar.Evet letu kullandım bu ay ilk defa o yüzden şaşırdım normalde 31 ocak kontrol için gidicem ama yinede yapmak istedim ovülasyon testini böyle çıkınca garip geldi bidaha yaptım onda da silik çıktı hemen pik olmaz diye tahmin etmiştim
bu test artı med çok sağlıksız benim bu kadar bile yoktu çook silikti yumurtam 20 mm üstündeydi Burda da sormuştum hatta. Doktor iki yumurta gösterdi. eve gelip test yaptım silikti. Sizin şuan yumurta olmuş gözüküyor büyüklüğüBenim de ilk 5 dk çizgi çıkmadı şimdi biraz belirgin çizgi çıktı yarım saat oldu yapalı. Anlayamadım neden böyle oldu yumurtam gelişmediği için hemen siliniyo mu çizgi diye aklıma geldi
Devlet Hastanesinde gösteriyorlar mı yumurtayı, ne kadar büyüdüğünü falan? Siz devlette mi baktirmistinizbu test artı med çok sağlıksız benim bu kadar bile yoktu çook silikti yumurtam 20 mm üstündeydi Burda da sormuştum hatta. Doktor iki yumurta gösterdi. eve gelip test yaptım silikti. Sizin şuan yumurta olmuş gözüküyor büyüklüğü