• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 6 gun var luften yardımcı olun acaba gebe miyim

ltfyzky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
6
1
1
22
normalde adete 2 3 gün kala taş çatlasın 1 hafta kala göğüs hassasiyeti olurdu bu dönem iki hafta önce başladı kasık ağrılarım fazla batıyor arada segirme oluyor baş agrım fazlalasti ateş basıyor vücudun çok sıcak adetime 6 gün kaldı testte çıkar mı acaba 1 buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadik ama olmadı bu zamana kadar da hiç bu şekil belirtiler yaşamamistim yarın test yapsam çıkar mı bende sizin gibi tek çizgi görmekten çok yoruldum 😔

Merhaba gebelik bekliyorsan inşallah olur. Bu durumlar biraz psikolojik olabiliyor bence stres yapmamak lazım. Balayından döndüğümde öyle belirtiler yaşadım ki hamile olmamam imkansızdı. İşte göğüs hassasiyeti karında ağrı Ve bir çok şey. Sonuç. İki gün sonra regl oldum. Böyle şeyler biraz heves kırıcı olabiliyor beklentiyi yüksek tutmamak lazım. En iyi sonuç için reglinin biraz geçmesini bekle. İnşallah gönlünce olur.

normalde adete 2 3 gün kala taş çatlasın 1 hafta kala göğüs hassasiyeti olurdu bu dönem iki hafta önce başladı kasık ağrılarım fazla batıyor arada segirme oluyor baş agrım fazlalasti ateş basıyor vücudun çok sıcak adetime 6 gün kaldı testte çıkar mı acaba 1 buçuk senedir evliyim ve hiç korunmadik ama olmadı bu zamana kadar da hiç bu şekil belirtiler yaşamamistim yarın test yapsam çıkar mı bende sizin gibi tek çizgi görmekten çok yoruldum 😔
Benim de adetime 8 gün var ve yumurtlamadan beri göğüs ağrım çok hiç geçmedi.. bide sıcak basıyor inanılmaz. Bu ay adet belirtilerim yumurtlama itibariyle hemen başladı ilginç… ama ben 2 gün kala falan test yapıcam. Bence sende 1-2 gün daha bekle mutlaka. Yanıltıcı bi sonuç olmaması için söylüyorum. Umarım bu ay hepimiz muradımıza ereriz 😇

Bence gununu bekle, kadinin hormonlari her ay farklilasiyor erkenden strese girmemis olursun sen dikkat et yine varmış gibi ama 🥲

Back
X