- 24 Mart 2015
- 185
- 125
- 33
-
- Konu Sahibi angels1991
canım doktora gttınmı merak ettim seni?umarım guzel haberler almışşındırAz kalmis hadi hayirlisi insallah hamilesindir haberlerini bekliyorum.
güzel haberlerini bekliyorum canım .ben aynı canım test yaptım sımdı yıne negatif kaldı 5 gün off offfYarin aksam aile doktorundan randevu aldik canim ama kan sonucu cumaya anca gelir sanirim.Kana gorede jinekolaga giderim artik.Sen ne yapiyorsun canim A angels1991
canım arada bir vuruyo yine sancı akıntım çok canım belim ağrımaya başladı bide buda yeni çıktı hayırlısı bakalım test yaptım smdı cıkmadıYok canim gidemedim belcikanin hastane sistemi biraz antika hergun dolu haftaya yer var esim isten gelince doktoru aricak bi 5 dk ayirsin diye hic regl olcak gibi degilim.Hapida sorucam doktora gidince insallah sen ne durumdasin agrin var mi ?
aynen canım sen ne yaptın gittinmi doktoraHayirlisi olsun canim skma hic canini simdi olmazsa bidahaki ay olur insallah psikoloji cok etkiliyor bebek olmasini.
canım benimde öle oldu 10 gün kala fln ama hala beklemedeyim bişey yok 2 gun kaldı umarım hamıleyızdırSelam kizlar...benimde kasgimda ara ara batma oluyo bugun temizlik yaptim hafif agri oldu dunden beri bulantim mide mahvediyo beni?sogan kuru yapmistim ondan mi bilmiyorum?ovi gunum 27 nisan...bu kadar erken belirti olmaz...adetime 10gun var?yumrtlamam da gecti anlayamadim???
Meraba ya ben baya korkuyorum paylaşmam lazım bunu. Adetımden 1-2 gün önce hasta oldum erkek arkadasımla bişeyler yasadık ama bakıreyım ve cinsel ilişkiye girmedik. Bu ayın 1 inde olmam gerekıyodu 2 gün önce oldum ve baya kahverengi akıntım oldu yoğun sekılde adet kanaması gibi çok sancılıydı ama bu sabah uyandığımda kesilmiş şimdi ara ara normal kırmızı kan gelıyor Hastalığım 1 hafta surerdi benım bu kadar erken neden bıttı. 1 ay olda erkek arkadasımla bişeyler yaşayalı gebelık testı yaptım bıraz önce negatif çıktı sizce yerleşme kanaması mı bu
canım krkma bendede kasık batmaları oluyr sıkıntı yapmaMerhabalar, kızlar öncelikle allah bebiş bekleyen herkeze sağlıklı bebişler versin. Benim bi sorum var, adetim en son 28 martta oldu ama 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer bnm kanamam ve yoğun olurdu ilaçta kullanmadım 3 gün sürünce şaşırdım heralde dedim mevsimseldir falan. Neyse şimdi bu ay 25i adet günümdü ama olmadım ve şuan 1 hafta oldu yanlız iki gündür süren kahverengi koyu bir iki damla leke geliyo adet olamıyorum hiç daha önce böyle olmamıştım bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba erken mi sizce? Nisan ayının başında sadece dişim apse yaptı diye antibiyotik iğne vurundum 3 gün acaba ondan mıdır kızlar lütfen daha çok strese kapıldım beni bilgilendirin bu konuda ve kasıklarımda batma oluyo yorulunca kramp gibi bişey giriyo anlamıyorumkorkmaya başladım.. Lütfen cevap?
canım nasılsınAz kalmis hadi hayirlisi insallah hamilesindir haberlerini bekliyorum.
canım krkma bendede kasık batmaları oluyr sıkıntı yapma
canım mesajını yeni gördüm hayırlısı ben daha olmadım 3 gun gectı bakalım ama benımde umıdım yokYok cnm hamile değilmişim zaten adet oldum geç oldu ama olsun kısmet heyecanlanmıştım adetim geçince bidahakine inş