- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 33
- Konu Sahibi makbulecin
bat 6. Bugün erken gebelik testi yaptım ve yine her zamanki gibi negatif
böyle olup, sonra pozitif gören var mı. Bir umut işte 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep aynı hüsran gerçekten stres yapmamak elde değil. Bir de bu ay hsg çektirmiştim temiz çıkmıştıSanmıyorum ama olaki geç döllenme olursa belki çıkmamıştır
Tabiki de vardır testler pozitif çok nadir yanlış çıkması ama negatif icin her zaman adet günü geçmesine ve kan verene kadar bi umut vardır ve yanılma payı benim de bata 6 gün var elimde suan test yok yapamıyorum çokta uygun olamıyorum çıkıp almaya ama adet gününe kadar yada adetim gecikirse alıp hemen yapacam allahtan umut kesilmez umarım ikimizde de vardır insallah yüzümüz Gülerbat 6. Bugün erken gebelik testi yaptım ve yine her zamanki gibi negatifböyle olup, sonra pozitif gören var mı. Bir umut işte
![]()
Canım ya inşallah dediğin gibi bu ay güzel haberler verelim birbirimizeTabiki de vardır testler pozitif çok nadir yanlış çıkması ama negatif icin her zaman adet günü geçmesine ve kan verene kadar bi umut vardır ve yanılma payı benim de bata 6 gün var elimde suan test yok yapamıyorum çokta uygun olamıyorum çıkıp almaya ama adet gününe kadar yada adetim gecikirse alıp hemen yapacam allahtan umut kesilmez umarım ikimizde de vardır insallah yüzümüz Güler![]()
Canım hayırlı olsun gebeliğin bacak seyirmesini ilk kez duyuyorum ama7 gün kala bacak seyirmesi kaşık ağrısı rahatsız etti kaset testle baktım çift çizgi hcg hemen yaptırdım 85 çıktı
Kaset test hem ucuz ve yeterli
İnsallah yaaCanım ya inşallah dediğin gibi bu ay güzel haberler verelim birbirimizeçok istiyorum bunu.
![]()
Benim de bat 5 ben de bi şey farketmedim ama sadece az önce sağ yumurtalıkta kaşıkta tuhaf şeyler oldu ama geçen aylarda da farklı belirtiler olduğu için belirtilere sevinemiyorumİnsallah yaabenim bata 5 var ama hiç bi şey yok yada var ben farketmiyorum
![]()
Bi de test yaptım ben canım sabah erken gebelik oda negatiftiİnsallah yaabenim bata 5 var ama hiç bi şey yok yada var ben farketmiyorum
![]()
Ben artık belirtileri takip etmiyorum canım çünkü psikolojik olarak belirti çıkıyor ve hamileliğe yormamaya çalışıyorum sonra hep üzülüyorum hamile çıkmıyorum çünküBenim de bat 5 ben de bi şey farketmedim ama sadece az önce sağ yumurtalıkta kaşıkta tuhaf şeyler oldu ama geçen aylarda da farklı belirtiler olduğu için belirtilere sevinemiyorum![]()
Aynı şeyleri yaşıyorum canım bedenine güveni sarsılıyor insanınBen artık belirtileri takip etmiyorum canım çünkü psikolojik olarak belirti çıkıyor ve hamileliğe yormamaya çalışıyorum sonra hep üzülüyorum hamile çıkmıyorum çünkü![]()
Allahım sanada banada bu ay nasip etsin inşallah çok gönülden diliyorum şunu gerçektenAynı şeyleri yaşıyorum canım bedenine güveni sarsılıyor insanın![]()
Hiç sorma ya valla ben bekarken de evliykende bu çocuk isteme olayı olmadan belirtiymiş falanmış hiç öyle şeyler olmazdı şimdi her yerimde bi şeyler var anlamıyorum ki psikolojik olarak düşünüyorum Allah sonumuzu hayretsin hayırlısıyla bu ay o güzel haberi alırız insallahAynı şeyleri yaşıyorum canım bedenine güveni sarsılıyor insanın![]()
Herkeste belirti değişik oluyor demek ki bacağımı nereye koyacagimi şaşırıyorum uykum kaçıyor doktora sorucam zaten deCanım hayırlı olsun gebeliğin bacak seyirmesini ilk kez duyuyorum amaben de sadece böyle çarpıntı var ama normalde de olur o yüzden gebelik ihtimaline yormuyorum. Şimdi sen öyle diyince bacaklarıma odaklandım bi dinleycem bugün bacağımı seğirecek mi diye
![]()
Bende öyleydim önceki gebelikte yatakta düz yatamiyordum ayaklarımı büküyordum. Birde hiç pastırma sevmem nefret ederim hatta. Bende 4 gün önce ogrenmistim öğrenmeden hemen önceki 2 gün aşırı derecede pastırma yemiştim. Kokusu çok güzel gelmiştiHerkeste belirti değişik oluyor demek ki bacağımı nereye koyacagimi şaşırıyorum uykum kaçıyor doktora sorucam zaten de
Adetiniz kac gunde bi7 gün kala bacak seyirmesi kaşık ağrısı rahatsız etti kaset testle baktım çift çizgi hcg hemen yaptırdım 85 çıktı
Kaset test hem ucuz ve yeterli
28 günde birAdetiniz kac gunde bi
Yumurtlamanız hangi gün olmuştu28 günde bir