• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetime 6 gün kala erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

makbulecin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
267
109
18
33
bat 6. Bugün erken gebelik testi yaptım ve yine her zamanki gibi negatif 😒 böyle olup, sonra pozitif gören var mı. Bir umut işte 😒

bat 6. Bugün erken gebelik testi yaptım ve yine her zamanki gibi negatif 😒 böyle olup, sonra pozitif gören var mı. Bir umut işte 😒
Tabiki de vardır testler pozitif çok nadir yanlış çıkması ama negatif icin her zaman adet günü geçmesine ve kan verene kadar bi umut vardır ve yanılma payı benim de bata 6 gün var elimde suan test yok yapamıyorum çokta uygun olamıyorum çıkıp almaya ama adet gününe kadar yada adetim gecikirse alıp hemen yapacam allahtan umut kesilmez umarım ikimizde de vardır insallah yüzümüz Güler 🙏🙏🙏🙂🙂

7 gün kala bacak seyirmesi kaşık ağrısı rahatsız etti kaset testle baktım çift çizgi hcg hemen yaptırdım 85 çıktı
Kaset test hem ucuz ve yeterli

Tabiki de vardır testler pozitif çok nadir yanlış çıkması ama negatif icin her zaman adet günü geçmesine ve kan verene kadar bi umut vardır ve yanılma payı benim de bata 6 gün var elimde suan test yok yapamıyorum çokta uygun olamıyorum çıkıp almaya ama adet gününe kadar yada adetim gecikirse alıp hemen yapacam allahtan umut kesilmez umarım ikimizde de vardır insallah yüzümüz Güler 🙏🙏🙏🙂🙂
Canım ya inşallah dediğin gibi bu ay güzel haberler verelim birbirimize 🥰 çok istiyorum bunu. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

7 gün kala bacak seyirmesi kaşık ağrısı rahatsız etti kaset testle baktım çift çizgi hcg hemen yaptırdım 85 çıktı
Kaset test hem ucuz ve yeterli
Canım hayırlı olsun gebeliğin bacak seyirmesini ilk kez duyuyorum ama 🤔 ben de sadece böyle çarpıntı var ama normalde de olur o yüzden gebelik ihtimaline yormuyorum. Şimdi sen öyle diyince bacaklarıma odaklandım bi dinleycem bugün bacağımı seğirecek mi diye 😂

Benim de bat 5 ben de bi şey farketmedim ama sadece az önce sağ yumurtalıkta kaşıkta tuhaf şeyler oldu ama geçen aylarda da farklı belirtiler olduğu için belirtilere sevinemiyorum 😊
Ben artık belirtileri takip etmiyorum canım çünkü psikolojik olarak belirti çıkıyor ve hamileliğe yormamaya çalışıyorum sonra hep üzülüyorum hamile çıkmıyorum çünkü 🤦🏻‍♀️

Aynı şeyleri yaşıyorum canım bedenine güveni sarsılıyor insanın :KK43:
Hiç sorma ya valla ben bekarken de evliykende bu çocuk isteme olayı olmadan belirtiymiş falanmış hiç öyle şeyler olmazdı şimdi her yerimde bi şeyler var anlamıyorum ki psikolojik olarak düşünüyorum Allah sonumuzu hayretsin hayırlısıyla bu ay o güzel haberi alırız insallah 🙏🙏🙏🙏🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Canım hayırlı olsun gebeliğin bacak seyirmesini ilk kez duyuyorum ama 🤔 ben de sadece böyle çarpıntı var ama normalde de olur o yüzden gebelik ihtimaline yormuyorum. Şimdi sen öyle diyince bacaklarıma odaklandım bi dinleycem bugün bacağımı seğirecek mi diye 😂
Herkeste belirti değişik oluyor demek ki bacağımı nereye koyacagimi şaşırıyorum uykum kaçıyor doktora sorucam zaten de

Kızlar ben de yaklaşık 10 ay denedim her ay aynı hüsranları yaşadım sizinle, hsg çektirdim eşim test verdi hiçbir sorun yoktu. Doktor bir süre verdi olmazsa gel klomen başlayalım dedi, doktora randevu aldım ama adetim bir türlü gelmedi. O kadar çok testte tek çizgi gördüm ağladım hayalet çizgi aradım testlerin içini açtım ki artık gecikmem olmadan test yapmamaya yemin ettim. 2 gün geciktim sonra duramayıp test yaptım şak diye çıktı şimdi 6 haftalık gebeyim Allah sizlerin de gönlüne göre versin her ay aynı hayal kırıklığının nasıl bir labirent olduğunu biliyorum ama gidip aynı gün kan verdim beta 1060 olmuş ve ben halsizlik dışında hiçbir şey hissetmedim. Diyeceğim o ki gecikmeden 5-6 gün sonrasına kadar bütün belirtiler hikaye benim kanaaitimce 🌸

Herkeste belirti değişik oluyor demek ki bacağımı nereye koyacagimi şaşırıyorum uykum kaçıyor doktora sorucam zaten de
Bende öyleydim önceki gebelikte yatakta düz yatamiyordum ayaklarımı büküyordum. Birde hiç pastırma sevmem nefret ederim hatta. Bende 4 gün önce ogrenmistim öğrenmeden hemen önceki 2 gün aşırı derecede pastırma yemiştim. Kokusu çok güzel gelmişti

Back
X