Adetime 5 gün var.

melisss26

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
613
117
26
Kızlar adetime 5 gün var. Bu ayı çok güzel değerlendirdik. Aşırı heyecanlı ve sabırsızm. Ne adet belirtim ne gebelik belirtim var. Bazem arada bir sağ kasığıma iğne saplanr gibi ağrı olmasını saymazsam. Normalde şimdiden adet belirtilerm olurdu. Benim gibi bekleyen varsa konuşalm zaman belki çabuk geçer.

An itibariyle 4 günüm kaldı belirti olarak aynı şeyler var bende + olarak meme uçlarında hassasiyet ara ara gelen mide bulantısı ama az önce yine test yaptım boş çıktı

İşte şuan boşvereceksin aslında düşünmeyi bırak çünkü vücut adeti geciktiyor bu sefer sonra ay hamile miyim değil miyim daha çok stres kendine zarar çünkü ben mesela adet olucam diye ağrıyor diye düşünmüştüm hiç hamileliği düşünmemiştim psikolojik olarakta etkili bence ne kadar düşünmeyi bırakıp salarlarsan oluyor

Mesela 6 aydır deniyorduk biz ve sürekli yumurtlama takibi yapıyordum adet öncesi sonrası testler ama sonra bir baktım hiçbir sorunum yok aslında hormonlarda adetim 2 ay olmuyordu sonra kendimi niye yıpratayım dedim bir sorun yok zaten olursa olur düşünmemeye başladım mesela şimdi 5 haftalık hamileyim baktığımda yumurtlama günümde birliktelik yaşamışız ve tutmuş o kadar ay takip ettim olmadı bir ay bıraktım oldu yani en büyük tavsiyem budur eğer bu sefer negatif çıkarsa üzülme olacak gönlüne göre

Hayırlı olsun Ben de takip etmiyorum. 6 aydır evliyiz. Öncesnde de 6 yıl beraberdk. İlk denememiz olacak. Yumurtlamam düzgün bi sorun yok. Onda da bende de. Bizde tutarsa tutar diye rastgele yaptık ama hiç atlamadık öyle söyliyim. İşte insan bi sorun olmayınca acaba olacak mı diyor. İster istemez. Yani streslik bir durumumuz yok. Olmazsa önümzdeki ay. Benim durum sadece sabırsızlk ve heyecan. Umutluyum kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…