Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamileliğimi öğrendim testle 4 haftalık fln pembe lekelenmem oldu 7 8 hafataya kdr sürdüKızla merhaba adetime 5 gün var dün pembe lekelenme oldu kasık ve belim de hafif bir ağrı var sizce yerleşme kanamasimidr yoksa yine adet mi olcam benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi
Benımmde adete 4 gün vae ılk defa duydum heveslendırmiyim ama yerleşme olabılır erken gebelık testi yapsanaKızla merhaba adetime 5 gün var dün pembe lekelenme oldu kasık ve belim de hafif bir ağrı var sizce yerleşme kanamasimidr yoksa yine adet mi olcam benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi
Şuan çok heyecanlıyım ya bugün yapacm testi ama hafif ağrım var bu da yerleşme kanaması olduğu içindir inşallahBenımmde adete 4 gün vae ılk defa duydum heveslendırmiyim ama yerleşme olabılır erken gebelık testi yapsana
Bende hamileliğimi öğrendim testle 4 haftalık fln pembe lekelenmem oldu 7 8 hafataya kdr sürdühafi
Ağrın oldu birazBende hamileliğimi öğrendim testle 4 haftalık fln pembe lekelenmem oldu 7 8 hafataya kdr sürdü
Ay haber et bacım bende belirti yok koz ama 2 gündür ovulasyon yaptım koyu çıktı 26 dongudeyim sen kaçtasınŞuan çok heyecanlıyım ya bugün yapacm testi ama hafif ağrım var bu da yerleşme kanaması olduğu içindir inşallah
Ovulasyon testi hiç yapmıyorum yaAy haber et bacım bende belirti yok koz ama 2 gündür ovulasyon yaptım koyu çıktı 26 dongudeyim sen kaçtasın
Adet geçmedi ama dimi kacıncı döngüdesin bende bitirmek için yaptım elimde bi kaç tane vardıOvulasyon testi hiç yapmıyorum ya
Merhaba benimde adetime 5 gün varken oldum. Sizinkinin miktarı nasıldı? Yerleşme kanamasi mi acaba diye baya araştırdım rengi açık ve hiç pıhtı fln yok normalakiden farkli.Kızla merhaba adetime 5 gün var dün pembe lekelenme oldu kasık ve belim de hafif bir ağrı var sizce yerleşme kanamasimidr yoksa yine adet mi olcam benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi
Benim de öyle şuan hiç pıhtı Yok ama bel ve kasık ağrısı var birazMerhaba benimde adetime 5 gün varken oldum. Sizinkinin miktarı nasıldı? Yerleşme kanamasi mi acaba diye baya araştırdım rengi açık ve hiç pıhtı fln yok normalakiden farkli.
Yok geçmedi adetim daha 5 gün varAdet geçmedi ama dimi kacıncı döngüdesin bende bitirmek için yaptım elimde bi kaç tane vardı
Ben kendimi adet oldum diye düşünmeye başladım artık erken ve farklı olmasını da rahim filmi çekildim ondan dolayı değişmiştir diye düşünüyorum.Benim de öyle şuan hiç pıhtı Yok ama bel ve kasık ağrısı var biraz
Yok kasık ağrım falan olmadı ama belim ağrıdı regli olurkende belim ağrırıdı aynı belirtiidiAğrın oldu biraz
Benım ile aynısın kızYok geçmedi adetim daha 5 gün var