Adetime 5 gün var pembe lekelenme hamilelik mi acaba

Zeyneptc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
443
106
23
Kızla merhaba adetime 5 gün var dün pembe lekelenme oldu kasık ve belim de hafif bir ağrı var sizce yerleşme kanamasimidr yoksa yine adet mi olcam benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi

Kızla merhaba adetime 5 gün var dün pembe lekelenme oldu kasık ve belim de hafif bir ağrı var sizce yerleşme kanamasimidr yoksa yine adet mi olcam benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi
Bende hamileliğimi öğrendim testle 4 haftalık fln pembe lekelenmem oldu 7 8 hafataya kdr sürdü

Benımmde adete 4 gün vae ılk defa duydum heveslendırmiyim ama yerleşme olabılır erken gebelık testi yapsana

Şuan çok heyecanlıyım ya bugün yapacm testi ama hafif ağrım var bu da yerleşme kanaması olduğu içindir inşallah
Ay haber et bacım bende belirti yok koz ama 2 gündür ovulasyon yaptım koyu çıktı 26 dongudeyim sen kaçtasın

Merhaba benimde adetime 5 gün varken oldum. Sizinkinin miktarı nasıldı? Yerleşme kanamasi mi acaba diye baya araştırdım rengi açık ve hiç pıhtı fln yok normalakiden farkli.

X