Kızlar 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamayıp 3 tane test yaptım hepsi aynı silik çıktı bundan sonraki süreçte napmam lazım akıl verir misiniz bana
Kızlar 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanamayıp 3 tane test yaptım hepsi aynı silik çıktı bundan sonraki süreçte napmam lazım akıl verir misiniz bana
Pazartesi ve çarşamba kan verin değerin 2 kat artması gerekiyor.
Hatta Perşembe gibi doktora gidin hem sonuçlara baksın hemde başlanması gereken ilaçlara başlansin.
Hayırlı olsun
Pazartesi ve çarşamba kan verin değerin 2 kat artması gerekiyor.
Hatta Perşembe gibi doktora gidin hem sonuçlara baksın hemde başlanması gereken ilaçlara başlansin.
Hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir kan verip takip edin. Bir diğer diyeceğim market mi işletiyorsunuz acaba fotoda testleri dondurma dolabı üstünde görüyorum. Eğer öyleyse lütfen bu idrar testlerini banyoda bulundurun şuan marketlerden bişey alırken acaba buralarda idrar testleri bulunmuş mudur diye hep aklıma gelicek..