• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetime 4 gün kala gebelik testi yaptim ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi Simdiden Hayirli olsun ❤️ Bende adetime 5 gun kala erken Gebelik testi yapmistim silik cikmisti . Gunun geciktiginde de Hemen kan vermeye Git 🤭

Bence de var bariz çıkmış bende adetime 3 gün kala yapmıştım hatta benimki seninkinden daha silikti suan 21 haftalık hamileyim. İnşallah gönlüne göre olur canım benim🤗

Arkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin silik cikti. Acaba doğrumudur yarın sabah yine yapicam.??
Aslında sonradan çıkan çizgi yanlış sonuç deniliyor ama ben çok gördüm doğru çıktığını.. Tabi ki hemen umutlanmamak lazım da bana sanki var gibi geldi yaa.. Yarın ilk idrarınızla tekrar yapın inşallah çıkacaktır.. Allah gönlünüze versin 🥰

Aslında sonradan çıkan çizgi yanlış sonuç deniliyor ama ben çok gördüm doğru çıktığını.. Tabi ki hemen umutlanmamak lazım da bana sanki var gibi geldi yaa.. Yarın ilk idrarınızla tekrar yapın inşallah çıkacaktır.. Allah gönlünüze versin 🥰
Amin Allah razı olsun insaAllah 😍 🙏

Amin Allah razı olsun 🙏♥️ ama tahminimce 10 dakikadan sonra çıktı cizgi
Benim öyle başıma geldi canım test de silik çıktı hatta yarım saat sonra gördüm gittim beta baktırdım 9 çıktı daha adet tarihime zaman vardı sonra takip ettim hamileydim sen 2 gün sonra tekrar bi test daha yap erken gebelik testleri var onlardan al yap dualarım seninle rabbim Çifter Çifter versin ❤️💋

Benim öyle başıma geldi canım test de silik çıktı hatta yarım saat sonra gördüm gittim beta baktırdım 9 çıktı daha adet tarihime zaman vardı sonra takip ettim hamileydim sen 2 gün sonra tekrar bi test daha yap erken gebelik testleri var onlardan al yap dualarım seninle rabbim Çifter Çifter versin ❤️💋
Çok sağolun şuan 3 gün var adet olmama insaAllah olmam ♥️🙁🙏

Çok sağolun şuan 3 gün var adet olmama insaAllah olmam ♥️🙁🙏
Kendini sitrese sokma canım inşallah adet olmazsın 🙏eğer olursanda sakın üzülme vardır bi hayır de Allah’a bırak nasibinse olur ben üst üste düşük oldu kürtaj oldum en sonuncuda çok ümitliydim bu sefer oldu dedim kalbi atıyodu çok heyecanlanmıstım ama nasip olmadı rabbim istemedi vermedi 3 gününü sitressiz geçir lütfen Tamm panik yapma telaş yapma git yarın folik asit al kendine bunu gebelik düşünen bayanların 3 ay önce kullanmaya başlaması gerekiyormuş zaten doktorum öyle demişti kendini yorma bol bol dinlen ve bol bol su tüket seninleyse bebeğin ve rabbim bunu sana nasip ettiyse verir sağlığına ve kendine dikkat et ❤️

Kendini sitrese sokma canım inşallah adet olmazsın 🙏eğer olursanda sakın üzülme vardır bi hayır de Allah’a bırak nasibinse olur ben üst üste düşük oldu kürtaj oldum en sonuncuda çok ümitliydim bu sefer oldu dedim kalbi atıyodu çok heyecanlanmıstım ama nasip olmadı rabbim istemedi vermedi 3 gününü sitressiz geçir lütfen Tamm panik yapma telaş yapma git yarın folik asit al kendine bunu gebelik düşünen bayanların 3 ay önce kullanmaya başlaması gerekiyormuş zaten doktorum öyle demişti kendini yorma bol bol dinlen ve bol bol su tüket seninleyse bebeğin ve rabbim bunu sana nasip ettiyse verir sağlığına ve kendine dikkat et ❤️
Amin çok teşekkürler güzel dualarınız için folikasit kullanıyorum 3 aydır hayirlisi herseyin.

Back
X