• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetime 4 gün kala gebelik testi yaptim ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Velhasil kelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
96
41
3
33
Arkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin silik cikti. Acaba doğrumudur yarın sabah yine yapicam.??

Arkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin sikik
Önceki ay benimde öyle oldu ona kanma adet oldum 😀

Arkadaşlar merhaba.Bu sabah işe gitmeden normal gebelik testi yaptım o an baktığımda birşey çıkmadı snra testi bıraktım masaya hazırlandım işe gitmek için evden çıktım. 16.00da eve geldiğimde teste baktım silik çizgi var ama baya belirgin silik cikti. Acaba doğrumudur yarın sabah yine yapicam.??
10 dk geçen testleri dikkate almayın deniyor kuruma çizgisi de olabilir bence tekrarlayın yada gecikmeyi bekleyin.

5A402FA6-BB7B-4AD7-9477-3EEA1746FE87.webp

Back
X