Merhaba önemli olan artış benim de 2 gün kala 12 çıkmıştı şuan 11.haftaya girdik şükür. Hayırlı olsun 2 günde bir kan verinMerhaba dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan tahlili verdim reglime 4 gün kala beta değerim 18.5 çıktı sizce düşük mü böyle olup yükselen varmi ovulasyon günüm 17. Gündü dün kan tahlili yaptım 27. Gün oluyor yani ovulasyonun 11. Günü yardımcı olabilecek varmı goguslerimde aşırı ağrı ve kasıklarımda batma var midemde bı tuhaf
MAssallah sizde sağlıkla kucağınıza alın insAllahMerhaba önemli olan artış benim de 2 gün kala 12 çıkmıştı şuan 11.haftaya girdik şükür. Hayırlı olsun 2 günde bir kan verin
Ümidinizi kaybetmeyin benim doktorum önemli olan ilk değer değil, sonradan artış oranı demişti. İnşallah isteyen, hamile olan herkes sağlıkla kucağına alsınMAssallah sizde sağlıkla kucağınıza alın insAllah
Yazdığınız ümit oldu teşekkürler
Belirtileriniz nelerdir acabaBenim adet gunum 12.22 ydi. Dun keseyi gordum :))
Gogus hassasiyeti ve uykuBelirtileriniz nelerdir acaba
Teşekkür ederimGogus hassasiyeti ve uyku
Kaçıncı haftada gördünüz ben bugün gittim henüz kese gorulmediBenim adet gunum 12.22 ydi. Dun keseyi gordum :))
5.haftada gordum gec dollenmeydi benim beta 1500 un uzerinde olunca gozukurKaçıncı haftada gördünüz ben bugün gittim henüz kese gorulmedi
Bende aynı durumdayım betam 32 çıktı aynı belirtiler var sizin yükseldimi acaba ilerleyen zamandaMerhaba dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan tahlili verdim reglime 4 gün kala beta değerim 18.5 çıktı sizce düşük mü böyle olup yükselen varmi ovulasyon günüm 17. Gündü dün kan tahlili yaptım 27. Gün oluyor yani ovulasyonun 11. Günü yardımcı olabilecek varmı goguslerimde aşırı ağrı ve kasıklarımda batma var midemde bı tuhaf
e durumdasınızBende aynı durumdayım betam 32 çıktı aynı belirtiler var sizin yükseldimi acaba ilerleyen zamanda