Adetime 3 gün var test negatif çıktı

seymaafcn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
11
1
6
26
Arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve geçen ay bebek yapmayı planlamistik olmadı çünkü yumurtalamayi takip etmemiştim ve bu ay takvime göre herşeyi yaptık ve şuan adetime 3 gün var kasiklarima ince ince ağrılar giriyor bu ağrılar 10 gündür var ve çok halsizim istahimda açıldı ve karnımdaki şişlik yumurtlama gününden beri geçmedi gaz felan da değil baktırdım ama dün gece erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve sürekli sanki akıntım varmış gibi hissediyorum sanki adet olmuş gjbj ama hicbirsey yok normalde adetime yakın bana ateş başardı terr dokerdim bu ay öyle bı problemim yok ama tekrar test yapmak için ne kadar beklemeliyim yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum da benim gibi olan varmı

Adet geçtikten birkaç gün sonra yap canım testi. Birde folik asite başla mutlaka.

Şuan aşırı migdem bulanıyor ve yemek yiyemedim kokusu çok rahatsız etti oysa çok sevdiğim şeylerdi ve hala test yapmadım bekliyorum bugün son gün hala adet olmadım

Kızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce

Sonucunuz ne oldu aceba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…