• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 3 gün var belirtiler var hamile olabilirmiyim?

Scarlatina34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
7
0
1
29
Merhaba arkadaşlar; geçen ay 2 Ekim de regl oldum sonra doğum kontol hapina başladım psikolojimi fazla etkileyince bıraktım 10 ekimde tekrar oldum.şimdi regl olmama 3 gün var sık idrar a çıkıyorum geceleri bile uyanıyorum.sürekli halsizlik ve uyuma modundayim ve mide bulantısı var hafif ama fazla ishahim azalıyor kusucam diye korkuyorum sigara içesim gelmiyor 1 paket ten 5 taneye düşürdüm daha önce bir gebeligim olmuştu çok halsizlik ve sürekli semizotu yiyordum yardım edin idrar testi yaptım negatif çıktı

Canim kisa sureli duzensiz dogum kontrol hapi kullandigin icn bu durumu yasio olabilirsin. Adetin gecikirse bida dene bakalim test yaomayu. Hayirlisi olsun :)

Canim kisa sureli duzensiz dogum kontrol hapi kullandigin icn bu durumu yasio olabilirsin. Adetin gecikirse bida dene bakalim test yaomayu. Hayirlisi olsun :)
Bu kadar belirti olmasa düşünmezdim regl zamanıma var diye fakat bulantı gittikçe artıyor bakalım kan testi yapsam belli olurmu bi kaç gün daha beklemelimiyim

Bu kadar belirti olmasa düşünmezdim regl zamanıma var diye fakat bulantı gittikçe artıyor bakalım kan testi yapsam belli olurmu bi kaç gün daha beklemelimiyim
Ya aslinda bulanti icn daha cok erken 6.haftada falan baslio bulanti gerci bende cok sukur nerdeyse hic olmadi coook nadir yasadm yani. Ama hap kullanirken benim cok olurdu mide bulantim hem yumurtlama olmasi ama olamadigi donemde hemde adetimden once ozellikle mevsim gecislerinde acaip bulanti yapardi

Evet erken bikac kişide olmuş okudum fakat bilmiyorum yağlı yiyorum ağzıma geliyor resmen sigara dumanı rahatsız eder oldu başım sirtim belim ağrıyor bugün kanda test yaptım 0.100 çıktı ama reglime var 2 3 gün belki değer yükselir bi umut :KK16:

5 aydır öğrendiğim tek şey:
HAMİLELEİK BELİRTİSİ DİYE BİR ŞEY YOK
VARSA DA 6-7 HAFTADAN ÖNCE YAŞANMASI ÇOK NADİR.
adetin 3 gün geçsin kan ver bence
inşallah bebeğin seninledir canım.

Back