Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten birkaç gün önce negatif sonra adette pozitif mi olmuştu.ğünaydın canıım evet var tabi ki,benim adet geçtikten sonra çıkmıstı
evet canım aynen öyleydi,geç döllenme oılmustu yumurtlamayı 21 ğünde görmüştümAdetten birkaç gün önce negatif sonra adette pozitif mi olmuştu.
Umarım benim de olur. Teşekkür ederim :)evet canım aynen öyleydi,geç döllenme oılmustu yumurtlamayı 21 ğünde görmüştüm
Yumurtlamayı nasıl tespit edeceğim?evet canım aynen öyleydi,geç döllenme oılmustu yumurtlamayı 21 ğünde görmüştüm
Ovulasyon testiyle canım istg. almıştım bir gebenin ğünlüğü var takip et.Yumurtlamayı nasıl tespit edeceğim?
çok teşekkür ederim,sağolunOvulasyon testiyle canım istg. almıştım bir gebenin ğünlüğü var takip et.
rica ederim canım adet sonra başla ve 2 saat öncesi sıvı alımını bırakarak testini yap.sormak istedigin bir şey olursa yazarsınçok teşekkür ederim,sağolun
Belirtileriniz varsa kendnze beslenmenze dikkat edin bu ay olmasa obur ay tutar benmde beklenen adetten 4 gun sonra kanda cikti 89 degerle gec dollenmeymis insallah vardir bebisin ama dikkat et oncesinde kimyasal yasadim tutmadi bebegim beni sonraki ay gebe kaldim kimyasaldada belirtilerim coktu ama nasip sonraki aya olduMerhaba ,
Adetime 2 gün kala kan testim negatif çıktı. Sizce hala umut var mı? Tüm belirtilerim var.
İnşallah olur. Beklemek ve belirsizlik ne zormuş.Belirtileriniz varsa kendnze beslenmenze dikkat edin bu ay olmasa obur ay tutar benmde beklenen adetten 4 gun sonra kanda cikti 89 degerle gec dollenmeymis insallah vardir bebisin ama dikkat et oncesinde kimyasal yasadim tutmadi bebegim beni sonraki ay gebe kaldim kimyasaldada belirtilerim coktu ama nasip sonraki aya oldu
Stres yapmayin her halukarda iyi beslenin once kendiniz snra bebisiniz icin iyi olmaya calisin meditasyonlar var hamilelik meditasyonlar kalmadan oncde hamileykende dinliyodum rahatlatyordu tavsiye ederimİnşallah olur. Beklemek ve belirsizlik ne zormuş.
Teşekkürler :)Stres yapmayin her halukarda iyi beslenin once kendiniz snra bebisiniz icin iyi olmaya calisin meditasyonlar var hamilelik meditasyonlar kalmadan oncde hamileykende dinliyodum rahatlatyordu tavsiye ederim
Adetiniz bir hafta gecikince tekrar test yaptirin Allah gönlünüze göre versinMerhaba ,
Adetime 2 gün kala kan testim negatif çıktı. Sizce hala umut var mı? Tüm belirtilerim var.
Kızınız mı oldu peki ? Genel de yumurtlama günü sonrası kız bebek diyorlar da merak ettim :)ğünaydın canıım evet var tabi ki,benim adet geçtikten sonra çıkmıstı
AY CANIM benim henüz 20 haftalığım henüz doğmadı,henüz belli değil cumartesi renklli ultrasyonum var o zaman belli olur:)devlette ki kıza benziyor dedi, özel de ki doktorum erkek dedi tam bende bilmiyoruım:)Kızınız mı oldu peki ? Genel de yumurtlama günü sonrası kız bebek diyorlar da merak ettim :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.AY CANIM benim henüz 20 haftalığım henüz doğmadı,henüz belli değil cumartesi renklli ultrasyonum var o zaman belli olur:)devlette ki kıza benziyor dedi, özel de ki doktorum erkek dedi tam bende bilmiyoruım:)
amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
TeşekkürlerAdetiniz bir hafta gecikince tekrar test yaptirin Allah gönlünüze göre versin