Adetime 2 gün kala negatif kan testi. Hala umut var mı?

BIROZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
14
1
29
Merhaba ,

Adetime 2 gün kala kan testim negatif çıktı. Sizce hala umut var mı? Tüm belirtilerim var.

ğünaydın canıım evet var tabi ki,benim adet geçtikten sonra çıkmıstı

Merhaba bende o testlerden sipariş ettim. Bir de bir jel vardı orda. Onuda istedim. Spermlerin daha hızlı gitmesini sağlıyormuş. Siz jel de kullandınız mı acaba ?

Merhaba ,

Adetime 2 gün kala kan testim negatif çıktı. Sizce hala umut var mı? Tüm belirtilerim var.
Belirtileriniz varsa kendnze beslenmenze dikkat edin bu ay olmasa obur ay tutar benmde beklenen adetten 4 gun sonra kanda cikti 89 degerle gec dollenmeymis insallah vardir bebisin ama dikkat et oncesinde kimyasal yasadim tutmadi bebegim beni sonraki ay gebe kaldim kimyasaldada belirtilerim coktu ama nasip sonraki aya oldu 😇

Belirtileriniz varsa kendnze beslenmenze dikkat edin bu ay olmasa obur ay tutar benmde beklenen adetten 4 gun sonra kanda cikti 89 degerle gec dollenmeymis insallah vardir bebisin ama dikkat et oncesinde kimyasal yasadim tutmadi bebegim beni sonraki ay gebe kaldim kimyasaldada belirtilerim coktu ama nasip sonraki aya oldu 😇
İnşallah olur. Beklemek ve belirsizlik ne zormuş.

İnşallah olur. Beklemek ve belirsizlik ne zormuş.
Stres yapmayin her halukarda iyi beslenin once kendiniz snra bebisiniz icin iyi olmaya calisin meditasyonlar var hamilelik meditasyonlar kalmadan oncde hamileykende dinliyodum rahatlatyordu tavsiye ederim 😇

Merhaba ,

Adetiniz bir hafta gecikince tekrar test yaptirin Allah gönlünüze göre versin

Kızınız mı oldu peki ? Genel de yumurtlama günü sonrası kız bebek diyorlar da merak ettim :)
AY CANIM benim henüz 20 haftalığım henüz doğmadı,henüz belli değil cumartesi renklli ultrasyonum var o zaman belli olur:)devlette ki kıza benziyor dedi, özel de ki doktorum erkek dedi tam bende bilmiyoruım:)

AY CANIM benim henüz 20 haftalığım henüz doğmadı,henüz belli değil cumartesi renklli ultrasyonum var o zaman belli olur:)devlette ki kıza benziyor dedi, özel de ki doktorum erkek dedi tam bende bilmiyoruım:)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

X