• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 10 gün var ve gebelik belirtileri nasıl olur

Aksel sezerr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
13
1
1
29
Merhaba arkadaslar geçen ay 2 gün gecikmem oldu çok mutlu olmuştum hamileyim diye ve hastalandım çok üzüldüm ve şuan yumurtlama donemlerimi takip ettim ve birlikte olduk eşimle 3 gundurde kasıklarımda tatlı bı ağrı var sanki idrarını tutarsın da saatlerce sonra yaparsın kasıklarda bı acı ağrı olur aynı öyle bişey adetime 10 gün var gebelik belirtisi mi acaba bu durumu yaşıyan olupta hamile çıkan varmı aranizda

Canım bu adet belirtiside olabilir hamilelik belirtisi de ama 10 gün var diyorsun daha çok erken. Söylediklerine ek bende birde göğüs ağrısı var ama bu adet belirtisi de olduğu için güvenmiyorum açıkçası benimde 7 gün var. Çok zor biliyorum ama kendini dinleme ve sakın umutlanma sonra insan çok üzülüyor

Canım bu adet belirtiside olabilir hamilelik belirtisi de ama 10 gün var diyorsun daha çok erken. Söylediklerine ek bende birde göğüs ağrısı var ama bu adet belirtisi de olduğu için güvenmiyorum açıkçası benimde 7 gün var. Çok zor biliyorum ama kendini dinleme ve sakın umutlanma sonra insan çok üzülüyor
Aynen canım brnimde goguslerimde acı var dokunamiyorum ve hergun yüzümün biyerinde biri gidiyo biri cikiyo sivilcelerin

Ve ayriyetten beyaz akıntım olmaya başladı bazen adet oldum veya altıma kaçırdım sanıyorum acikcasi

İnşallah hamileyizdir diyelim

Adete 10gün varmış daha çok erken bu anlattıkların psikolojiktir 10gün kaşa belirti olmaz.
Birşey sorucam siz hamilesiniz bilirsiniz 7 gün var adetime belirti olarak akıntınız oldu mu sizin olduysa da rengi ve kıvamı nasıldı acaba

Birşey sorucam siz hamilesiniz bilirsiniz 7 gün var adetime belirti olarak akıntınız oldu mu sizin olduysa da rengi ve kıvamı nasıldı acaba
Açıkcası hiç dikkat etmedim bir belirtim oldumu farkında bile değildim. Adetim geçince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.

Kızlar benim adetim 7 gün gecikti elimde test olmadığı için yapamadım sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Hafif adet olucak gibi ağrım oluyor ara sıra bir de akıntım okuyor hamile olabilir miyim

Kızlar benim adetim 7 gün gecikti elimde test olmadığı için yapamadım sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Hafif adet olucak gibi ağrım oluyor ara sıra bir de akıntım okuyor hamile olabilir miyim
Akıntınızdan bahsedebilir misiniz biraz rengi kıvamı nasıl

Back