Gebeliğe Hazırlık Adetime 10 gün var ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Kızlar herkese merhaba bu ay üç kez denedik yüksek günlerde ve hepsinde de en az 30 dk yattım adetime 10 gün var ama bende aşırı halsizlik, uyku isteği, mide bulantısı, üşüme var ayaklarım donuyor o derece ama üşütmüş de olabilirim kabız da oldum.. İdrarda daha çıkmaz ama kan testinde belli olur mu??

canım yumurtlama tarihin ne zamandı, ona göre kanda 5-7 gün içinde belli oluyor diye biliyorum

Yumurtlaman yeni gecmis daha döllenme bile olmamistir.cikmaz tabiki kandada

Hava değişiminden herkes hasta canım
Hasta oluyo da olabilirsin
Diğer belirti de Olablir ama bunu anlamak çok zor el mahkum adet gününü bekleyeceksin
Bukadar sorgulama akışına bırakmaya çalış

Hapşursak belirtimi diyoruz psikolojik herşey belirti gibi geliyor

Evet canım haklısın üşütmüş de olabilirim

Sen yumurtlamadan 10 gün sonra mı adet okuyoan canım? Benimde tam 10 günüm kaldı adetime. Değerlendirdik 5 gün boyunca . pikten önce ve sonra.

Sen yumurtlamadan 10 gün sonra mı adet okuyoan canım? Benimde tam 10 günüm kaldı adetime. Değerlendirdik 5 gün boyunca . pikten önce ve sonra.
Yok canım 23 ekimde yumurtlama 6 kasımda adet olucam işte

23 ü ise çok yeniymiş canım, biraz daha bekle bence ☺ İnşallah hayırlısı olur
Bakalım canım hayırlısı artık ama idrarda bile bir hafta kala belli olabiliyor kanda belli olur diye düşünüyorum hala ama bilmiyorum

Daha çok erken kanda da idrarda da henüz çıkmaz. Belirtileriniz henüz psikolojik. Ama inşallah vardır hakkinızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…