Adetime 10 gün kaldı :(

Ezo22

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
30
18
29
merhaba arkadaşlar. Adetime 10 gün kaldı ama ufak kıpırtılar haricinde hiç bir belirtim yok. Yani her ay yaşadığımız Şeyler. Yine hayal kırıklığı yaşıcam sanırım. Dualarınızı bekliyorum

Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin canım. Umarım çok beklemezsin bebişini.... :)

hayırlısı olsun canım.. 10 gün kala pek belirti olması mümkün değil gibi 3-4 gün kalaya kadar başka bir şeye odaklan derim. bu bekleyiş insanı çıldırtabilir yaşadım ondan biliyorum..

K

Cnm adete 10 gun kala belirti olmaz ki.adet geciyo 10 gun sonra basliyo.boyle yapma stresten kalamazsin.

Hayırlısı ile inşallah hamilesindir. .benimde 4 gün var daha,sabahtan beri adet sancısı çekiyorum ama daha olamadım. .Bu ayda hüsrannn. .

Hay Allah ya. Benim de geçti adetim. Dun olmuyor diye doktorla konuştuk hatta konu actim rahim filmi cekilecegim falan diye sonra aşılama. Ama acaba diyorum,? Test yaptim evde, ilginc sekiller çıktı. Vallahi hicbir sey anlamadim. Ikinci cizgi cikiyor ama ilginc cikiyor. Dümdüz cikmiyor.
Ilaclarim var bakteri için bu yüzden yarin sabah kan testi yaptirayim bari de ilaclarimi kullanip kullanmayacagima karar veriyim.
ay inşallah gebeyimdir de rahim filmine falan hic gerek kalmaz.
Insallah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder, inşallah. .

İnsallah gebelik vardir cnm.aynen test yapmadan iyiki kullanmadin.rahim filmi cektirdim bn oyle koekunc bisey degil hissedilmiyo bile 10 aniyelik islem

İnsallah gebelik vardir cnm.aynen test yapmadan iyiki kullanmadin.rahim filmi cektirdim bn oyle koekunc bisey degil hissedilmiyo bile 10 aniyelik islem

Amin canim, inşallah. Bugün kan testi yaptiracagim artik, bakalim ne cikacak. Hala adet olmadim ve hiç sancim falan da yok. Ayy inşallah olmam yaa.

Hayirlisi olsun bnmde az kaldi adete hic belirti flnda yk hicmi cocugum olmuck diye dusunuyorum bazen.allah yardimximiz olsun

Amin canim. Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü hayirlisiyla guldursun inşallah.
Sen ne zamandir istiyorsun? Bir sorun cikti mi? Yoksa herhangi bir sorun yok mu?

Amin canim. Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü hayirlisiyla guldursun inşallah.
Sen ne zamandir istiyorsun? Bir sorun cikti mi? Yoksa herhangi bir sorun yok mu?

En son gittigim doktor pco dedi ama kist flnda yok neye gore pco bilmiyorum.bi sorun cikmadi.2 yila yakindir istiyoruz.sizde sorun ciktimi cnm.sen ne zamandir istyosn.

En son gittigim doktor pco dedi ama kist flnda yok neye gore pco bilmiyorum.bi sorun cikmadi.2 yila yakindir istiyoruz.sizde sorun ciktimi cnm.sen ne zamandir istyosn.

13 ay oldu. Eşim de bır sorun cikmadi cok şükür. Benim de adetten önce cikolata kistim olusuyor adetle atiyorum, bu nasil iş anlamadim. Pazar günü tahlilleri falan yaptiracagim sonra da rahim filmi inşallah. Bakalim ne var ne yok göreceğiz. .
Rabbim kucagimizi boş birakmasin..

Amin cnm rahim filmi cektirenler 6 ay icinde oluyo diyolar.insallah olur bizimde.

Amin cnm rahim filmi cektirenler 6 ay icinde oluyo diyolar.insallah olur bizimde.

Amin amin inşallah. Ama hayirli ve saglikli olsun.
Ayy eşim nasil da heveslenmisti dün. Ikide bir ariyor, ağır kaldirma diyor, uzan diyor. Bana taaa Urfa'dan yiyecek şeyler getiriyor. Nasil heveslenmisti baba olacak diye.
Rabbim kimsenin hevesini yarida birakmasin.
Bizler de o mutlulugu elbet bir gün tadacagiz inşallah. . Allahtan umut kesilmez.

K

Cnm adete 10 gun kala belirti olmaz ki.adet geciyo 10 gun sonra basliyo.boyle yapma stresten kalamazsin.
Evet ben çok stres yapıyorum ama artık işime odaklandık stres yapmıcam Allah ol derse zaten olur üzülüp kendimi yıpratmanın bir anlamı yok. Maalesef

Canım SOĞAN kürünü dene

Evet ben çok stres yapıyorum ama artık işime odaklandık stres yapmıcam Allah ol derse zaten olur üzülüp kendimi yıpratmanın bir anlamı yok. Maalesef

Yani iyi olur cnm bnde kafaya takmktn hamile kalamadm sorun yokken.o yuzden sakin olmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…