• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 10 gun kala lekelenme yardiiiim

Zenize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
397
143
33
Kizlaaar yardiiim adetime 10 gun var ve leke geldi 2 gun ust uste gunde bir kere hamilemiyimdir 5 aylik evliyim 4 aydir korumasiz iliski ve bir aydirda folik kullaniyorum test yapsam cikar mi benimle ayni durumu yasamis olan var miiiiii

Yani hersey olabilir tabi.Ama bekleyin bence 10 gün var diyorsunuz. Yerlesme kanamasida olabilir,adetiniz erken de oluyor olabilir,adet gününüzü bekleyin eger hala bu sekilde devam ederse kan testi yaptırın bence

Yani hersey olabilir tabi.Ama bekleyin bence 10 gün var diyorsunuz. Yerlesme kanamasida olabilir,adetiniz erken de oluyor olsbilir adet gününüzü bekleyin eger hala bu sekilde devam edersekan testi yaptırın bence
Cooooook heyecanliyim insalllah hamileyimdir ilk defa boyle bisey oldu dusunmemeye calisiyorum ama aklimdan cikmiyor ve sigara kullanan biriyim icince agzim sulaniyor midem bulaniyor

Cooooook heyecanliyim insalllah hamileyimdir ilk defa boyle bisey oldu dusunmemeye calisiyorum ama aklimdan cikmiyor ve sigara kullanan biriyim icince agzim sulaniyor midem bulaniyor
Yaaa kiyamam Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir.Siz ne kadar rahat olursaniz hamilelik şansiniz o kadar yüksek olucak bunu lütfen aklinizdan çikartmayin ♥️🙏

Kizlaaar yardiiim adetime 10 gun var ve leke geldi 2 gun ust uste gunde bir kere hamilemiyimdir 5 aylik evliyim 4 aydir korumasiz iliski ve bir aydirda folik kullaniyorum test yapsam cikar mi benimle ayni durumu yasamis olan var miiiiii
Olabilirsiniz inşallah da vardır adet zamanında yapın bence testi

Back