Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 10 gun kala lekelenme yardiiiim
- Konu Sahibi Zenize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Cooooook heyecanliyim insalllah hamileyimdir ilk defa boyle bisey oldu dusunmemeye calisiyorum ama aklimdan cikmiyor ve sigara kullanan biriyim icince agzim sulaniyor midem bulaniyorYani hersey olabilir tabi.Ama bekleyin bence 10 gün var diyorsunuz. Yerlesme kanamasida olabilir,adetiniz erken de oluyor olsbilir adet gününüzü bekleyin eger hala bu sekilde devam edersekan testi yaptırın bence
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Yaaa kiyamam Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir.Siz ne kadar rahat olursaniz hamilelik şansiniz o kadar yüksek olucak bunu lütfen aklinizdan çikartmayinCooooook heyecanliyim insalllah hamileyimdir ilk defa boyle bisey oldu dusunmemeye calisiyorum ama aklimdan cikmiyor ve sigara kullanan biriyim icince agzim sulaniyor midem bulaniyor
Çoook teşekkür ederim insallah hamileyim diye geri donus yaparim ❤❤❤
Yaaa kiyamam Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir.Siz ne kadar rahat olursaniz hamilelik şansiniz o kadar yüksek olucak bunu lütfen aklinizdan çikartmayin
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Çok sevinirimÇoook teşekkür ederim insallah hamileyim diye geri donus yaparim ❤❤❤
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Olabilirsiniz inşallah da vardır adet zamanında yapın bence testiKizlaaar yardiiim adetime 10 gun var ve leke geldi 2 gun ust uste gunde bir kere hamilemiyimdir 5 aylik evliyim 4 aydir korumasiz iliski ve bir aydirda folik kullaniyorum test yapsam cikar mi benimle ayni durumu yasamis olan var miiiiii
Valla dayanamadim bugun alicam testiOlabilirsiniz inşallah da vardır adet zamanında yapın bence testi
Bosuna ümitlenme adete 10 gun kala yerlesme kanamasi olmaz yumurta çatlarkende leke oluyo ondandır test yapipta bosuna kendini uzme adetij gecince yapValla dayanamadim bugun alicam testi
BeklicemBosuna ümitlenme adete 10 gun kala yerlesme kanamasi olmaz yumurta çatlarkende leke oluyo ondandır test yapipta bosuna kendini uzme adetij gecince yap
Olabilirsiniz inşallah da vardır adet zamanında yapın
Yaptim test cok cok az cizgi cikti hamilemiyimki yarin kan vervemÇok sevinirim
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Var demekki hemen çıktıysa çizgi kan vermek daha mantıklıYaptim test cok cok az cizgi cikti hamilemiyimki yarin kan vervem
- 27 Eylül 2021
- 1.704
- 2.712
- 63
- 35
Hakkinizda hayirlisi olsun yeni gordum mesajinizi sonucunuzu merak ettim hayirlisiyla hamilesinizdir inşallahYaptim test cok cok az cizgi cikti hamilemiyimki yarin kan vervem
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Kan verdiniz miArtik yarin bu saatte zor dua edin bebis olsun
Evet 2.30 cikti ve tekrar test yaptim bisey cikmadiKan verdiniz mi