- 12 Nisan 2019
- 17
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Lazgelini53
-
Bende öyle düşünüp kendimi rahatlamak istiyorum çünki günlerdir düşündüğüm için zaman da geçmiyoHemencik cikmazki gec dollenme olabilir
Sterestende olur fazla düşünme derim benimde oyle oluyordu 5 gun gecti dedim kesin hamisimdir ama yok sters etti hep istiyoruz henuz olmuyor nasip isiBende öyle düşünüp kendimi rahatlamak istiyorum çünki günlerdir düşündüğüm için zaman da geçmiyo
Adetime henüz 8 gün var fakat yumurtlama 12.günde olmuştuSterestende olur fazla düşünme derim benimde oyle oluyordu 5 gun gecti dedim kesin hamisimdir ama yok sters etti hep istiyoruz henuz olmuyor nasip isi
İnşallah sizin ki gibi olur benim durumum da henüz 2 aylık evliyim fakat çok istiyorumBende geç döllenme oldu adet 3 geçince bile değer anca 9 çıktı, düşünün. Adete 10 gün varmış çok erken
Bende 8 ay evliyim istiyoruz ama gelen giden yokAdetime henüz 8 gün var fakat yumurtlama 12.günde olmuştu
Allah kalbine göre versin canım benim, adet gelene kadar hep umut varİnşallah sizin ki gibi olur benim durumum da henüz 2 aylık evliyim fakat çok istiyorum
Allah hepimize nasip eder inşallah isteyen herkese verir rabbim inşallahBende 8 ay evliyim istiyoruz ama gelen giden yok
İnşallahhhInsAllah hamissindi.
İnşalllah rabbim tez zamanda kavuşturur bebeklerimze adetime 7 gün var şuan bende mecbur beklicem adetimi artık olmazsam test yapıcamBen bugun tüp bebek transfer oldum. Onda bile 12 gün sonra kan tahlil de bakalım dedi yani tam adet günüm. O yüzden adet sonrası önemli
Adete 10 gün varken döllenme sağlıklı gerçekleşmiş olsa bile kanda çıkması imkansız gibi bişey sizin durumunuzda çünkü yumurta takibi yapmışsınız . Yumurta catladiktan sonra rahme doğru yolculuğa başlar eğer döllenme olmamışsa veya sağlıklı değilse ya da tutunamazsa 14 gün sonra adet gerçekleşir .Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bir şey sormak istiyorum 23 martta adet oldum ve 6 gün sürdü ovülosyon tedti ile yumurtlamamı takip ediyordum 2 nisanda çift koyu çizgiyi yakaladım öncesi ve sonrasında da birlikteliğim olmuştu eşimle adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım fakat 0.3 çıktı ve negatif dedi kanda çıkmamış olabilirmi benimle aynı durumu yaşayıp sonnradan pozitife dönen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz düşünmekten kafayı yiyeceğim
2 nisan yumurtlamam ve ben kan tahlinini verdiğimde 11 nisan yani ilişkiden 9 gün sonraAdete 10 gün varken döllenme sağlıklı gerçekleşmiş olsa bile kanda çıkması imkansız gibi bişey sizin durumunuzda çünkü yumurta takibi yapmışsınız . Yumurta catladiktan sonra rahme doğru yolculuğa başlar eğer döllenme olmamışsa veya sağlıklı değilse ya da tutunamazsa 14 gün sonra adet gerçekleşir .
Eğer yumurta catladiktan sonra döllenme gerçekleşirse döllenmiş yumurta yolculuğa devam eder bu yolculuk rahme 7-10 arasında sonlanır. Tutunma 7-10. Günler arasında gerçekleşir . Tutunma gerçekleşmeden hcg hormonunu üretmez vücut tutunma gerçekleştikten sonra yükselmeye başlar. Yani sizin söylediğinize göre 4 gün önce birlikte oldunuz eğer döllenmişse şuan yolculuğu devam ediyordur. İnşallah umduğunuz gibi sağlıklı döllenme gerçekleşmiştir .
Ayrıca döllenme ilişkiyi yaşadığınız an gerçekleşmez spermin de uzun bir yolculuğu vardır .
Ben adetime 10 gün var diyince onun üzerinden hesap yapmıştım çünkü yumurta catladiktan sonra herkes hastalık vs yoksa 14 gün sonra adet olur2 nisan yumurtlamam ve ben kan tahlinini verdiğimde 11 nisan yani ilişkiden 9 gün sonra
Aminnnn inşallahhh canımmBen adetime 10 gün var diyince onun üzerinden hesap yapmıştım çünkü yumurta catladiktan sonra herkes hastalık vs yoksa 14 gün sonra adet olur
. Ben adetime 5 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim benim ki çok erken oldu inanın ben de her ay negatifleri göre göre okuya okuya resmen bi kadın dogumcu oldumartık gecikmeyi bile hamilelik belirtisi olarak görmüyorum kanda çıkarsa inşallah o zaman sevinin . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim biraz sabirli ol lutfen boyle stres yaptigin icin olmuyordur muhtemelen stres herseyin düşmanı çünkü.Kızlar 7 günüm var ve test yaptım ama çok silik bi bakarmısnız lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?