adetime 1 hafta var doktora gittim ultrasyonda görülmedi

melekci

Allahıma Şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
1.544
2.282
333
Samsun
kızlar meraba ben 9 ay önce bebeğimi kaybettim folik asit eksikliğinden dolayı bebeğimin omuriliği gelişmedi yani spina bifida..ve ben 6.5 aydır folbiol içiyorum en son adet tarihim 3 aralık ondan sonra korunmayı bıraktık ve ben 1 haftadır sanki hamileymişim gibi hissediyorum belim kasıklarım ağrıyor ve çok fena gaz sancım oluyor ilk hamileliğimdede böyle olmuştu bugün doktoruma gittim vitamin değerlerime baktırmak için birde dedim ki ultrasyondan rahmime bakıyor ya kontrol için kist felan varmı diye söyledim böyle böyle adetime bir hafta var ama hamile olabilirim diye birşey gözükmüyor zaten adetin geçmedende anlaşılmaz dedi..sizce belli olmazmı hemen bu arada 2 gün önce idrar testi yaptım çıkmadı..oda adet geçtikten sonra çıkarmış ..

Adetten bir hafta once Ultrasonda kesinlikle cikmaz bebegin kesesi ilk 5 haftalikken Ultrasonda gorulur ondan once yani beklenen adet gununde yada bir iki Gun sonra Test yapilirsa sadece testde cikar daha cok erken

Adetten bir hafta once Ultrasonda kesinlikle cikmaz bebegin kesesi ilk 5 haftalikken Ultrasonda gorulur ondan once yani beklenen adet gununde yada bir iki Gun sonra Test yapilirsa sadece testde cikar daha cok erken

sağol cnm buraya yazdıktan sonra internette araştırdım dediğin gibi 5 haftalıkken gözükürmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…