- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Çok fazla kasık ağrım ve göğüslerimde hassasiyet ve ağrı var napcağımı şaşırdım1 hafta çok var daha o yüzden bısey söylemek yanlış olur regl gününüzü bekleyin ki kesın bı sonuç çıksın
Bahsettiğin hem adet hem hamilelik belirtisi şimdi hamılesın desem negatif çıkarsa üzüleceksinÇok fazla kasık ağrım ve göğüslerimde hassasiyet ve ağrı var napcağımı şaşırdım
Adetim bu kadar önceden belirti yapmadığı için acaba dedim inşallah öyledirBahsettiğin hem adet hem hamilelik belirtisi şimdi hamılesın desem negatif çıkarsa üzüleceksin
Olmadım henüz 1 günüm varNe yaptiniz adet oldunuz mu
İki gün sonra tekrar dene yükselmişse olabilir ama bence tam emin olmak istiyorsan adet gününü bekle derim canımm hüsrana uğrama diyeKızlar adet dönemime 9 gün varken test yaptırdım dün 2.0 çıktı acaba hamile miyim?
Kasıklarim ağrıyor dolu gibi ve akintim cok fazla çok umutlandım ama sonuç 2İki gün sonra tekrar dene yükselmişse olabilir ama bence tam emin olmak istiyorsan adet gününü bekle derim canımm hüsrana uğrama diye
Aynı şeyler bende de oldu dikkat et kendine biraz haftaya birdaha git bence canım kendini dinleme psikolojik de olabilirKasıklarim ağrıyor dolu gibi ve akintim cok fazla çok umutlandım ama sonuç 2
Sonucunuz belli olmuştur bende sizin gibiyim şuan merak ettimKasıklarim ağrıyor dolu gibi ve akintim cok fazla çok umutlandım ama sonuç 2