adetime 1 hafta kala ilişki yaşadım bebeğim olur mu?

bebiss16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
19
3
1
Hanımlar merhaba ben biraz açık sözlü olacağım kusura bakmayın.ben 19 yaşında yeni evli bir bayanım. Eşimle aramda 8 yaş var. Çocuğum olsun istiyorum ama 5-6 ay geçsin istiyorum. Dün ilişki yaşadım eşim tutamayarak 2 kere menini içime akıttı birincide hepsi geri geldi. Ama ikinci de gelmedi. Ben hamile kalmak istemiyorum. Eşim çok istiyor. Sizce hamile kalır mıyım?

geri geldi gelmedi diye bişey yok, gittiyse gitmiştir.
ovülasyon durumuna bağlı, geç ovülasyon olduysa gebelik ihtimali var. ama hamile kalmak o kadar kolay değil. adetinin 1 hafta gecikmesini bekle sonra test yap

yani giden gitmiştir :) olacağı varsa olur adetin geçerse bi test yap

Beklemekten başka şansın yok. Öyle geri gelmiş olması spermin yol almasına engel değil ki zaten geri gelir illa ki. Hepsi gidemez. Şu da var 10 gün gecikti hamilesin diye bir kesinlik yok. Başka sebepler de adeti geciktirebilir. Çok kafanı takıp sebepsiz gecikmeye de neden olabilirsin. Bu durumlarda beyin çok fena oyun oynuyor. Gecikme olursa kan verip baktırırsın. Sonuca göre doktorla görüşürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…