- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
selam arkadaşlar.rabbim inşallahh hepimizin bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza almamazı sağlar.
benim kan değerim adetimden 5 gün önce 6.7 adatimden 2 gün önce 20.5 adetimi birgün geçe 187 çıktı.yani 3 gün önce pazartesi tekrar kontrole çağırdı bizi.acaba o zamana kese gözükür mü? yani adetimden 8 gün sonra olacak.
lütfen beni de bilgilendirirmsniz çok stresliyim
NİL NASILSIN CANIM GİTTİNMİ DOKTORA ...UMARIM İYİİSİN
Sağol canım benim, ilgin için.. Cuma günü doktora gittim.. 5+4 haftalık olduğumu söyledi.. Dış gebelik değil.. Ama kese çok zor göründü.. Aslında 5+4 te kesenin rahatlıkla görünmesi gerekiyor.. Canım sıkıldı biraz.. Ama bir dahaki kontrola kadar sabredip bekleyeceğim..
Tekrar teşekkür ederim ilgine.. Çok memnun ettin beni..
canım moralini bozma benimde öyle oldu yani ben 5 haftalığım sanırken 4 müşüm meğer yani benm hesaplarımdan hep 1 hafta eksik çıkıyo bebeğim şuan da 8 olmam gerekiyo son adet tarihime göre ama 7 yim. geç döllenme falan olabilir ya da geç yumurtlamış olabiliriz sıkma canını 1 hafta sonra net görürsün.
Canım zaten sata göre 6+4 tüm..
Doktor 5+4 dedi..
1 hafta geç hesaplamaya göre yinede daha küçük kese..
Anlamadım gitti..
Moralimi bozan o oldu ya zaten..
canım benım sat a göre 5 haftalık tım doktora gıttıgımde doktor tam 4 hafta 3 gunluk dedi neye göre böyle dıyorlar anlamadım acababbeişin boyutuna göre mi :44:
uzulme canum buyucek meleklerımız ınsAllah
Canım zaten sata göre 6+4 tüm..
Doktor 5+4 dedi..
1 hafta geç hesaplamaya göre yinede daha küçük kese..
Anlamadım gitti..
Moralimi bozan o oldu ya zaten..
selam :) kese içinde yolk saç ya da babak göründü mü merak ettim küçük demişsin?kese boyun kaç mmm di?
inşallah Allah kucağına almayı da nasip eder arkidişim