adetime 1 gün var.kanda gebelik değeriniz kaçtı???

selam arkadaşlar.rabbim inşallahh hepimizin bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza almamazı sağlar.

benim kan değerim adetimden 5 gün önce 6.7 adatimden 2 gün önce 20.5 adetimi birgün geçe 187 çıktı.yani 3 gün önce pazartesi tekrar kontrole çağırdı bizi.acaba o zamana kese gözükür mü? yani adetimden 8 gün sonra olacak.
lütfen beni de bilgilendirirmsniz çok stresliyim

NİL NASILSIN CANIM GİTTİNMİ DOKTORA ...UMARIM İYİİSİN

STRES YAPMA CANIM.....HER ŞEY YOLUNDA GİDER İNŞALLAH

NİL NASILSIN CANIM GİTTİNMİ DOKTORA ...UMARIM İYİİSİN

Sağol canım benim, ilgin için.. Cuma günü doktora gittim.. 5+4 haftalık olduğumu söyledi.. Dış gebelik değil.. Ama kese çok zor göründü.. Aslında 5+4 te kesenin rahatlıkla görünmesi gerekiyor.. Canım sıkıldı biraz.. Ama bir dahaki kontrola kadar sabredip bekleyeceğim..
Tekrar teşekkür ederim ilgine.. Çok memnun ettin beni..

canım moralini bozma benimde öyle oldu yani ben 5 haftalığım sanırken 4 müşüm meğer yani benm hesaplarımdan hep 1 hafta eksik çıkıyo bebeğim şuan da 8 olmam gerekiyo son adet tarihime göre ama 7 yim. geç döllenme falan olabilir ya da geç yumurtlamış olabiliriz sıkma canını 1 hafta sonra net görürsün.

Canım zaten sata göre 6+4 tüm..
Doktor 5+4 dedi..
1 hafta geç hesaplamaya göre yinede daha küçük kese..
Anlamadım gitti..
Moralimi bozan o oldu ya zaten..

Doktor 5+4 dedi..
Anlamadım gitti..

canım benım sat a göre 5 haftalık tım doktora gıttıgımde doktor tam 4 hafta 3 gunluk dedi neye göre böyle dıyorlar anlamadım acababbeişin boyutuna göre mi :44:

uzulme canum buyucek meleklerımız ınsAllah

Sanırım döllenme zamanına göre boyutları da farklı olyor.. Ona göre hesaplıyor cihaz.
Ama bence herkesin bünyesi de fark ediyor..
Benim oğlumda çok iriydi..
İlk haftalarda bile inanılmaz büyüktü.. En sonunda 4kilo 750 gr. doğdu..
Aman aman, öyle olmasını da istemem..
Çok zor oluyor taşıması..
Ama bu da çok küçük şimdilik..
Ortası olsun istiyorum ben ya...

Doktor 5+4 dedi..
Anlamadım gitti..

selam :) kese içinde yolk saç ya da babak göründü mü merak ettim küçük demişsin?kese boyun kaç mmm di?
inşallah Allah kucağına almayı da nasip eder arkidişim

selam :) kese içinde yolk saç ya da babak göründü mü merak ettim küçük demişsin?kese boyun kaç mmm di?
inşallah Allah kucağına almayı da nasip eder arkidişim

Canım, kese içinde hiçbirşey görünmedi.. usg de 7.2 mm yazıyor..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…