adetime 1 gün var.kanda gebelik değeriniz kaçtı???

benimde adet gecikmemden 2 gün sonra b hcg 1932 di ikiz sandık ama degilmiş. şuan 12 haftalık hamileyim

Sanırım en düşük benim çıkmış..
Adetim 5 gün gecikti..
19.76 çıktı..
Yarın birdaha gideceğim..
Yani 5 gün sonra oluyor..
Bakalım kaç çıkacak..

benim adetimin geciktiği 5.gün hcg 93 çıkmıştı. herkes aaaa çok düşük işte bebek sağlıksızdır üzülme filan derken bana şimdi 10 haftalık oldum bile. üstelik gelişimi gayet iyi devam ediyor nazar değmesin. keseyi görene kadar ve keseyi gördükten 2 hafta sonra bebeği görüp kalp atışını görene ve duyana kadar endişeye kapılmayın sakın değerim düşükmü sağlıksız mı filan diye. boşuna üzmüşüm kendimi ben

Şimdi ben aynı aşamalardan geçiyorum sanırım..
Ama kendimi herşeye hazırladım..
Sonuç kötü olsa da kabullenebilirim..
Rabb'im sağlıkla ve kolaylıkla kucağına aldırsın seninde..

ben adetten 5 gün sonra yaptğmda 1234.30 küsürlü bişey vardı sizin nasıl 40 fln oluo anlayamadm :S

walla ben adetim geçikince 1 hafta sonra kan testi yaptım 1587 cıkmıştı

ben adetten 5 gün sonra yaptğmda 1234.30 küsürlü bişey vardı sizin nasıl 40 fln oluo anlayamadm :S

aynen cnm bnmde dediğim gibi 1587 çıkmıştı zaten kan testi yapılan yer hamile olup olmadığını söylüyo değere göre

benim adetime 1 gün kala 1619 çıkmıstı.suan 5+2 hamıleyım.pekı ben bısı sorcam hamıle olan arkadaslar agrılarınız oluyor mu?

aynen cnm bnmde dediğim gibi 1587 çıkmıştı zaten kan testi yapılan yer hamile olup olmadığını söylüyo değere göre
teşekkürler canım.dediğim gibi uzman olmadığı için sağlık ocağında kesn bişey söylemedi.hemende ultrosana gitmk istemiyorm biraz bkliyim diyorum.sizce ne zaman gitmeliym:?hamilelik belirtileri ço kgüzel devam edio,ilk düşüğüm olduğu için korkuyorm biraz

benim adet gecikmemden 1 gün sonra 61 çıktı 2 gün sonrada 219 çıktı meğere ikizlermiş... ayrıca benim hesaplarıma göre 7 haftalık olması gerekiyo ama doktor 5-6 haftalık dedi demek geç döllenme falan bilmiyorum ki. yalnız değer 3 katına çıkması şaşırtmıştı meğer ikiz olduğu içinmiş. böyle aşırı artıp tek bebeği olan var mı?

Benimde 5 gün önce 19 du.. Bugün 480 olmuş.. Hesaba göre dörder kat artmış ama ben ikiz olacağını sanmam yaa.. Bu araada çok şanslısın.. Güzel bir duygu olmalı ..
Rabb'im kolaylık versin..

Benimde 5 gün önce 19 du.. Bugün 480 olmuş.. Hesaba göre dörder kat artmış ama ben ikiz olacağını sanmam yaa.. Bu araada çok şanslısın.. Güzel bir duygu olmalı ..
Rabb'im kolaylık versin..

senin de aşırı artmış. 2 günde iki katına çıkması gerekmiyor mu ilk 19 ise 2 gün sonra bilemedin 40 olsun ondan 2 gün sonra da 80 6.gün sonunda 160 olması gerekmiyor mu baya bi artmış. kaç haftalıksın keseye baktı mı ddoktor? belki ikizdir senin de :) hayırlısıtabiii :)

Canım, henüz kadın doğuma gitmedim.. Şİmdiye kadar hep aile hekimim ilgilendi..
Evet, bende dün hesapladım 3 er kattan biraz fazla artmış.. Ama bu şekil olupta tek bebiş olanlarda varmış..
Kadın doğuma acele etmeyeyim diyorumm. Stres olmamak için..
Ben hesaplarınma göre 3-4 haftalık hamileyim şu an..

Ayy meggeie, senin bu yazını okuyunca dünden beri kafam karıştı..
Yoksa benimde mi ikiz.. Kaç senedir, ben bir hamile kalacağım, ikiz olacak derdim herkese..
İsterdimde..
Ama şimdi hamile kaldım ya, korkuyorum ikiz olacak diye..
Bakmak çok zor onlara ya..
Allah sanada yardım etsin gülüm..
Benim bile içim cız ediyor, acaba ikiz mi diye..
Senin kesin, korkuyor musun nasıl bakacağım diye..
Yakınında yardımcı olacak birileri varmı?

valla canım bilmem ki Allah hayırlısını versin sana inşallah :) valla ben de ikiz hiç eklmeiyodum özenmezdim de ben ama şuan iki kese görünüyor ama henüz küçük olduğu içinde bebekler görünmüyor doktor bi ihtimal diğeri su kesesi olabilir dedi 5-6 haftalarda iki kese görünüp 8.hafta yok olabiliyomuş biri. bende bilmiyorum yaa benim doktor hiç konuşmuyo özel hastaneye gidiyorum bide ama inanınn 3 dk sürüyo muayenem benimle hiç konuşmadan direk ultrasona alıyo bakıyo yolluyo ben bozuluyorum biraz yaa. yani ilk gebeliğim biraz anlatsın konuşsun şikayetlerim varmı diye sorsun ama yokkk ben sormasam bişe sölemiyo 3 dk yaaa devlet hastanesinde de öyle ne farkı var ki bide onu çok övdüler diye gittim ama ne bileyim başka doktora da görüncem. sizin doktorlarınız nasıl ilgili mi? bu arada nilcim ikiz bebeklere bakmak beni de çok korkutuyor ne yalan söyleyeyim ama annem de kayınvalidem de buradalar onlar yardımcı olurlar Allahtan... ama daha ikiz olduğundan bile emin değilim kiiii

Evet emin değilsin ama şu aşamada ihtimalin yüksek..
Bence hazırla kendini.. Aslında başka pencereden bakarsan da harika birşey..
Belki 1 hamilelikle 2 bebişi halledeceksin..

Bu araada, senin doktorun bir garipmiş..
Benimki ilgilenir.. Konuşur..
Hatta muayene ederken bile anlatır bana..
Bende özele gidiyorum..
İçin rahat değilse değiştir gitsin bence..
Ona mecbur değilsin ya..
Heryerde harika doktorlar var..

mrb ......normal bir gebelikte b hcg 3 katına artmaması gerekiyor .....bir kadın doguma görunmeniz fayda vardır ....dış gebelikte anormal artışlar olabiliyor...

mrb ......normal bir gebelikte b hcg 3 katına artmaması gerekiyor .....bir kadın doguma görunmeniz fayda vardır ....dış gebelikte anormal artışlar olabiliyor...

Bu doğru.. Aslında bende 8. haftadan önce gitmeyi düşünmüyordum, stres oluyorum diye ama, işte sırf bu fazla yükselme sebebiyle gitmek istiyorum..
Hayırlısı.. Teşekkür ederim ilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…