adetime 1 gün var.kanda gebelik değeriniz kaçtı???

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
1 aylık hamile olanlar. adet gününde kanda hcg kaç çıkmıştı. benim 29 falan çıktı adete 1 gün kala .normalmi

canım benim adettten 3 gün sonra 150 cıktı bilmiyorum normal mi değil mi 2 3 gün daha bekle tekrar yap. kendine dikkat et bakalım. hayırlısı.

1 aylık hamile olanlar. adet gününde kanda hcg kaç çıkmıştı. benim 29 falan çıktı adete 1 gün kala .normalmi

Kardeş 5 üzeri hamile demek.. Gözün aydın diyeyim :) Ben de oğlumu ilk öğrendiğimde 40 çıkmıştı :) bu değer hızla artıyor bir hafta sonra çok çok artmış olacaktır :)

arkadaşlarım adetim 1 gün geçtikten sonra aptığım testte b-hcg 68,88 çıktı sizce normal mi düşük mü çıkmış?

Bende 2 ye katlarsa 60 falan olurum adetimden 1 gün geçince.aynı sayılırız.değer düşük mü acaba

benimde adetimden 2 gün sonra 264 çıktı şuandada 5+4 günlük hamileyim

canım bu değere göre hamilesin,gebeliğin sağlıklı olup olmadığını değerin düşük yada yüksek olması belirlemiyor,2 günde bir kan değerinin 2 katına çıkması lazım yani 29 çıktıktan 2 gün sonra 58 civarı olması lazım,inşallahda öyledir tekrar kan vermeyi ihmal etme şimdiden tebrikler

arkadaşlar bu değerler kişiden kişiye değişir. Çümkü yumurtalama sürelerimiz
farklı olabiliyor. Mesela bazıları 12. günde yumurtluyor bazıları 22. günde.
Önemli olan bu çıkan değerlerin 2 günde bir 2 ye katlaması. Eğer katlanarak
devam ederse sorun yok demektir. Rabbim gönlünüze göre versin...

kızlar benim adetim 8 gün geçti.4 gün önce hcg 1.20 çıktı .ama hala adet olmadım.bi stres im yada kistim de yok. NEDENN OLMUYORUMMM ?? Madem olmuyorum neden negatifff ((

perşembe 29 olan değer bugün yani pazartesi 160 oldu.

Polyyyy canim selam,Allah yavrunu sana bagislasin saglikli kucagina versin!

canim sana bir sorum var simdi sen 4 haftaliksin ya,lütfen söylermisin Adetin ne zaman basladi hamile kalmadan önce,yani ne zamanadi en son adetinin baslama tarihi.

sen ovulasyon testi kulanmiyormuydun,yoksa karistirdim mi?

arkadaşlar benim adet gecikmemden 1 gün sonra 61 çıkmıştı 2 gün sonra 219 oldu :) 4.5 haftalık hamileyim. şuan susam tanesi kadar bile değil bebişim şuan hücre :) çok tuhaf bir duygu annelik yaa :)

arkadaşlar benim adet gecikmemden 1 gün sonra 61 çıkmıştı 2 gün sonra 219 oldu :) 4.5 haftalık hamileyim. şuan susam tanesi kadar bile değil bebişim şuan hücre :) çok tuhaf bir duygu annelik yaa :)

merhaba arkadaşlar benimde adet günümde b hcg 90.8 çıkmıştı ve adet gecikmemin 4. günü 700. 6 çıkmıştı kişiden kişiye değişiyo bu deger hamileliğiniz ve bebişiniz hayırlı olsun allahım saglıcakla kucağına almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…