adetime 1 gün var.kanda gebelik değeriniz kaçtı???

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
1 aylık hamile olanlar. adet gününde kanda hcg kaç çıkmıştı. benim 29 falan çıktı adete 1 gün kala .normalmi

canım benim adettten 3 gün sonra 150 cıktı bilmiyorum normal mi değil mi 2 3 gün daha bekle tekrar yap. kendine dikkat et bakalım. hayırlısı.

1 aylık hamile olanlar. adet gününde kanda hcg kaç çıkmıştı. benim 29 falan çıktı adete 1 gün kala .normalmi

Kardeş 5 üzeri hamile demek.. Gözün aydın diyeyim :) Ben de oğlumu ilk öğrendiğimde 40 çıkmıştı :) bu değer hızla artıyor bir hafta sonra çok çok artmış olacaktır :)

arkadaşlarım adetim 1 gün geçtikten sonra aptığım testte b-hcg 68,88 çıktı sizce normal mi düşük mü çıkmış?

Bende 2 ye katlarsa 60 falan olurum adetimden 1 gün geçince.aynı sayılırız.değer düşük mü acaba

canım bu değere göre hamilesin,gebeliğin sağlıklı olup olmadığını değerin düşük yada yüksek olması belirlemiyor,2 günde bir kan değerinin 2 katına çıkması lazım yani 29 çıktıktan 2 gün sonra 58 civarı olması lazım,inşallahda öyledir tekrar kan vermeyi ihmal etme şimdiden tebrikler :KK9:

arkadaşlar bu değerler kişiden kişiye değişir. Çümkü yumurtalama sürelerimiz
farklı olabiliyor. Mesela bazıları 12. günde yumurtluyor bazıları 22. günde.
Önemli olan bu çıkan değerlerin 2 günde bir 2 ye katlaması. Eğer katlanarak
devam ederse sorun yok demektir. Rabbim gönlünüze göre versin...

kızlar benim adetim 8 gün geçti.4 gün önce hcg 1.20 çıktı .ama hala adet olmadım.bi stres im yada kistim de yok. NEDENN OLMUYORUMMM ?? Madem olmuyorum neden negatifff :KK43:((

perşembe 29 olan değer bugün yani pazartesi 160 oldu.

Polyyyy canim selam,Allah yavrunu sana bagislasin saglikli kucagina versin!

canim sana bir sorum var simdi sen 4 haftaliksin ya,lütfen söylermisin Adetin ne zaman basladi hamile kalmadan önce,yani ne zamanadi en son adetinin baslama tarihi.

sen ovulasyon testi kulanmiyormuydun,yoksa karistirdim mi?

arkadaşlar benim adet gecikmemden 1 gün sonra 61 çıkmıştı 2 gün sonra 219 oldu :) 4.5 haftalık hamileyim. şuan susam tanesi kadar bile değil bebişim şuan hücre :) çok tuhaf bir duygu annelik yaa :)

arkadaşlar benim adet gecikmemden 1 gün sonra 61 çıkmıştı 2 gün sonra 219 oldu :) 4.5 haftalık hamileyim. şuan susam tanesi kadar bile değil bebişim şuan hücre :) çok tuhaf bir duygu annelik yaa :)

merhaba arkadaşlar benimde adet günümde b hcg 90.8 çıkmıştı ve adet gecikmemin 4. günü 700. 6 çıkmıştı kişiden kişiye değişiyo bu deger hamileliğini:KK49:z ve bebişiniz :emir_bebek:hayırlı olsun allahım saglıcakla kucağına almanı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

X