- 11 Nisan 2021
- 10
- 4
- 1
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulaşma oldumu aynımıydı çizgilerArkadaşlar merhaba, adetime 1 gün kala test yaptım 2. Çizgi silik çıktı adet günümden bir gün sonra tekrar yaptım yine silik çıktı. İkinci çizgi adetten kaç gün sonra koyulaşır gebelik varsa.
O zaman kan ver ve iki günde bir artısı takip etArkadaşlar merhaba, adetime 1 gün kala test yaptım 2. Çizgi silik çıktı adet günümden bir gün sonra tekrar yaptım yine silik çıktı. İkinci çizgi adetten kaç gün sonra koyulaşır gebelik varsa.
Ne gibi belirtiler yaşadınızEvet adetim 5 gün geçince kan verdim sonuç 847 çıktı Siz kan verdiniz mi
Merhabalar benim geçmeden kan verdim 157.5 çıktı normal mi sizceKasıklarım ağrıyordu göğüs hassasiyeti vardı adetime 1 hafta kala felan, bir kaç gün daha bekleyip adetime 4 gün kala kan verdim 1.11 çıktı yani negatif. Sonra günüm geçmesini bekledim adet günümde evde test yaptım çok silik bi çizgi gördüm. Sonra geçince 5. Gün tekrar kan verdim sanırım geç döllenme oldu, çünkü adete 4 gün kala pozitif olması gerekiyordu felan dedi herkes
Merhaba benim 2 Aralık'ta olmam gerekiyordu test yaptım bugün sizinki gibi bir çizgi çıktı normalde daha koyu çıkması gerekmez miydi üstelik çok beklemeden farkettim bir saat felan sonra çıktı çizgi 6 Aralık'ta kan testi vermiştim 0 di yükselmiş olabilir miEvet adetim 5 gün geçince kan verdim sonuç 847 çıktı Siz kan verdiniz mi